یه سری مشکلات دارم که به هیچکس نگفتم. دیگه دیروز داشتم میترکیدم از ناراحتی. به یکی از دوستام گفتم ، هیچی نگفت فقط چند تا سوال پرسید و اطلاعاتش رو کامل کرد در مورد مشکل من به اون یکی دوستم گفتم ، تا شاید یکم دلداریم بده. دید که حالم خیلی بده ، اما ادامه ویسهام رو گوش نداد . چون من قبلش وسط پیام فرستادن بچم گریه کرد و یه بیست دقیقه دیر جوابش رو دادم و بهشم گفتم که بچه گریه کرد. اما اون در عین حال که دید حال من چقدر بده اما از ظهر که داشتیم حرف میزدیم تا آخر شب چند بار آن شد اما باز ویسهام رو گوش نداد که تلافی اون بیست دقیقه رو در بیاره. منم آخر شب براش نوشتم فکر کنم ویسهام نرسید بهت. خیلی لطف کردی که سنگ صبورم شدی دوستم. گفت وای ببخشید نتونستم گوش کنم چون شوهرم اینجا نشسته!! در صورتی که همیشه گوشی میزنه برای گوش کردن ویسها و البته که همون لحظه گوش داد چون به روش آوردم و گفت فردا در موردش حرف بزنیم و ناراحت نباش. و ماجرای درد و دل کردن من همونجا تموم شد. من موندم و دل پر من و یه عالمه اطلاعات زندگیم که به اینا دادم. تازه دوزاریم افتاد با کیا دوستم!!!! من به اینا همییییشه کلی کمک فکری و غیر فکری کردم. کاش هیچوقت اینقدر مستاصل نشم که بخوام دست به دامن آدمها بشم برای اینکه فقط دلداریم بدن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که حتی اینجا هم نمیگم.. چون با کاربری قبلیم هربار درددل کردم بلانسبت بقیه یه سری ادم فضول اومدن کلی قضاوت کردن و حالمو بدتر کردن با حرفاشون.. حرفامو تو کاغذ مینویسم فقط
منم برام پیش اومده. سنگ صبور و گوش شنوای خیلی از دوستام شدم تو سختیاشون ولی روزای سختم هیشکدوم پای درد و دلم ننشست
دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
عزیزم من هیچکسو ندارم مشکلاتمم به کسی نمیگم پدر ومادرمم فوت کردن جدا هم شدم تمام سنگینی زندگی رو دوشم چه مالی چه نگهداشتن بچه هام توقع ندارم کسی حتما گوش شنوا واسه مشکلاتم داشته باشه،وقتی یاد بگیری توقعت بیاد پایین از دیگران راحت زندگی میکنی