2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم‌اهدایی بگیر که خودت زایمان کنی خب

یعنی بره بانک اسپرم و اسپرم یه مرد دیگرو بیاره و باهاش باردار بشه؟  :)) 

همسرش اینو قبول میکنه عایا؟  :) 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

توی اقوام ما یکی بود که چند وقت پیش هم دختری که از پرورشگاه آوردند رو عروسیشو گرفتن.

کلاً شرایط آسونی نداره. باید فکر کنم حداقل از زندگی مشترکتون 5 سال گذشته باشه حداقل و حتما این اطمینان به بهزیستی داده بشه که آینده مالی بچه تأمین هست. حالا دقیق نمیدونم شرایطش رو ولی فکر کنم باید میلغی رو به حساب بچه بزارید تو بانک که کم هم نیست. بازم یه تحقیق بکنید. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
یعنی بره بانک اسپرم و اسپرم یه مرد دیگرو بیاره و باهاش باردار بشه؟  :))  همسرش اینو قبول ...

خب قزار نیس س ک س کنه که

فقط اسپرمشو‌میریزن تو رحمش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اسپرم‌اهدایی بگیر که خودت زایمان کنی خب

طبق قوانین ایران، اسپرم یه مرد دیگه رو که نمیتونه بگیره که

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

اسی منم مثل شماهستم.یبار ای وی اف کردم شوهرمم عمل کرد الان ده ساله هنوز بچه دار نشدیم راستش اصلا حوصله ی این دکتر اون دکتر ندارم ایمان دارم که بهترین کار اوردن از پرورشگاهه ولی یکم مرددم میترسم از نگاه اطرافیان

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.