2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق الناس خیلی مهمه 

حق مردم رو خورده باشه بهش میگم حق مردم رو باید برگردونه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مثلا خلافش چی باشه🤔🤔 اخه الان املاکی ها و نمایشگاه ماشین  و ..... همه یه جورایی کارشون خلافه کلاه میزارن سر مردم (حالا برنخوره بهتون خدایی همینطوره) 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

قطعاً خیلی ناراحت میشم و تردش میکنم 

من خیلی روی اصولم پایبندم ما که این همه حلال و حروم کردیم اوضاعمون اینه 

وای به حال اونایی که حروم میخورن و آه و نفرین پشت سرشونه... بالاخره یه روزی توی این دنیا باید پس بدن اگه خودشون پس ندن بچه هاشون باید پس بدن اون مال بهشون وفا نمیکنه 

وای به حال آخرتشون...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊