janan_k21 مدیر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 عنوان بوشهری داریم اینجا؟ یا کسایی که دانشجوی بوشهر بودن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 31 پست کسی میدونه ادرس دانشگاه علوم پزشکی دقیقا کجاس؟تو سایتش دوتا ادرس زدهیدونه زده ستاد مرکزی دانشگاه خیابون معلمیدونه هم زده سایت پردیس دانشگاه ریشهر خیابون سلمان فارسیبی زحمت اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید ... خدا خیرتون بده 1399/08/13 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 از شمال اومدی جنوب؟ آره اگه مازاد باشی که هیچی ولی اگه دولتی باشی ، باید هزینه مازاد رو بدی توی شهر ... مازاد یعنی همون آزاد ؟ 😄😄شما رشتتون چیه عزیزم ؟ الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 اوه عزیزم شمال اومدی جنوب😅 آره اگه مازاد باشی که هیچی ولی اگه دولتی باشی ، باید هزینه مازاد رو بدی ... وای دستت درد نکنه سحرجان ... خدا خیرت بده الهی و اینکه اگه مایل هستید میتونید مبلغ شهریه عادی رو بهم بگید؟... من اطلاع دقیقی ندارم
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 اوه عزیزم شمال اومدی جنوب😅 آره اگه مازاد باشی که هیچی ولی اگه دولتی باشی ، باید هزینه مازاد رو بدی ... و اینکه شنیدم در صورتی میتونیم انتقالی بگیریم شهر خودمون که سال پذیرشمون دانشگاه شهر ما رتبه ما رو گرفته باشه ولی خب اگه گرفته بود که از اول همونجا قبول میشدیمایرادی نداره از این نظر یعنی؟
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 مازاد یعنی همون آزاد ؟ 😄😄 شما رشتتون چیه عزیزم ؟ ایشون دانشجوی پزشکی هستنمازاد همون ظرفیت مازاد هستش که دانشگاه ها میگیرن منتها پولیه
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 ایشون دانشجوی پزشکی هستن مازاد همون ظرفیت مازاد هستش که دانشگاه ها میگیرن منتها پولیه آها 😄 شهریش چقدره ؟من فکر میکردم انتقالی گرفتن خیلی سخت باشه ... الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
sahar_hastam عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 2841 و اینکه شنیدم در صورتی میتونیم انتقالی بگیریم شهر خودمون که سال پذیرشمون دانشگاه شهر ما رتبه م ... نه ربطی به کنکور نداره
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 آها 😄 شهریش چقدره ؟ من فکر میکردم انتقالی گرفتن خیلی سخت باشه ... منم همین فکرو میکردمدر مورد شهریه اطلاعی ندارم متاسفانهاز سحر جان بالاتر سوال کردم البته
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 منم همین فکرو میکردم در مورد شهریه اطلاعی ندارم متاسفانه از سحر جان بالاتر سوال کردم البته ممنون عزیزم الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
sahar_hastam عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 2841 وای دستت درد نکنه سحرجان ... خدا خیرت بده الهی و اینکه اگه مایل هستید میتونید مبلغ شهریه عادی ... خواهش میکنم عزیزمبستگی به واحدات دارهدانشگاه های کوچیک ۸ تومنه معمولاشهرای بزرگ ۱۰-۱۲ و بیشترگیلان حدودا ۹-۱۰ تومنی باید باشه
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 خواهش میکنم عزیزم بستگی به واحدات داره دانشگاه های کوچیک ۸ تومنه معمولا شهرای بزرگ ۱۰-۱۲ و بیشتر ... مرسی مهربونم ... انشالله هرجا هستی موفق و موید باشی
ehsanf1 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 1899 سلام ن نیازی ب ادرس دوم نیس..بچهای پزشکی ادرس اول میرن ..کلا کلاسا اونجاس کاربراقا...: أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
sahar_hastam عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 2841 مرسی مهربونم ... انشالله هرجا هستی موفق و موید باشی مرسی عزیز دلمهمچنین شما 🍃🌸
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 سلام ن نیازی ب ادرس دوم نیس..بچهای پزشکی ادرس اول میرن ..کلا کلاسا اونجاس عه؟ دست شما درد نکنه
ehsanf1 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 1899 عه؟ دست شما درد نکنه زنده باشین اگ بازسوالی دانشگاه داشتین درخدمتم دانشگام والان کارکارم بوشهره کاربراقا...: أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
janan_k21 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3376 زنده باشین اگ بازسوالی دانشگاه داشتین درخدمتم دانشگام والان کارکارم بوشهره خیلی ممنون .. چشم ... اگه سوالی برام پیش اومد ریپلای تون میکنم