2777
2789

من دیابت دارم انسولین میزنم

فردا آزمایش قند دارم

تاحالا قرص میخوردم اولین باره بازدن انسولین باید ازمایش بدم

حالا سوالم اینه فردا ازمایش دارم شبی انسولینم رو بزنم یا نه

فراموش کردم از دکترم بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم باید تزریق انجام بدین که بررسی بشه با میزان انسولین دریافتیتون قندناشتاتون چنده، اگه انسولین قلمی استفاده می‌کنین از ده دقیقه ،یه ربع قبل غذا تا حتی اگه فراموش کردین همزمان با شروع غذا استفاده کنید اگه انسولینهای انسانی یعنی اونایی که باسرنگ میکشید استفاده میکنین نیم ساعت قبل از غذا تزریق کنید

خواهش میکنم گلم بله من از سال ۸۶ دیابت نوع یک گرفتم الان ۱۳ ساله انسولین میزنم رگولار و ان پی اچ

عزیزم من دیشب اولین بار دکتر گفت هرشب 8واحد بزنم وزیپ مت 50/500صبح و شب بخورم هفته پیش آزمایش داده بودم گفته فردا دوباره برم 

پس شبی انسولین رو بزنم قرصم بخورم

یا امشب دارو هامو کلا استفاده نکنم

امشب میشه شب دوم که انسولین میزنم

بله عزیزم باید تزریق انجام بدین که بررسی بشه با میزان انسولین دریافتیتون قندناشتاتون چنده، اگه انسول ...

ممنون عزیزم. بله قلمی میزنم از دیشب شروع کردم شبی8واحد