2777
2789

شیطونا چندتا دارین؟ قراره ازدواج کنید باهاش؟ من خودم همینجور ازدواج کردم استادم بود وخیلی طول نکشید دوره دوستیمون و واقعا برا شناخت بود

الان یکم از دستش ناراحتم ولی دوس داریم همون😍😍شماهم تعریف کنید دیگه

چجور اشنا شدین؟ هنوز دوستین ازدواج کردین باهاش؟ راضین؟ تعریف کنین😆😆

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

حاجی اون اناناسو پست هوایی کن سر مجلس مردیم از بی اناناسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

🙄

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجی اون اناناسو پست هوایی کن سر مجلس مردیم از بی اناناسی

واااای خیلی جدیدا ب اناناس گیر دادیا😂😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

همکلاسی بودیم تو دانشگاه . 

۷-۸ سالی هم دوست بودیم تا بابام رضایت داد ازدواج کردیم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

من دوست بودم ۱۱ سال 

بله ازدواج کردیم خدارو شکر راضیم 

اگه ازدواج نمیکردم چشمم همش دنبالش بود و نمیتونستم با آرامش در کنار کس دیگه ای زندگی کنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.