2777
2789
عنوان

وایی فک‌کنم شوهرم کرونا گرفته😑

257 بازدید | 11 پست

سلام دیشب تنش داغ بود بدنش درد میکرد

امروز رف دکتر فرستادنش تست 

خدا کنه منفی باشه میترسم ..نکنه من و بچه هامم بگیریم سه سالشونه😭

یادمون رفت زندگی کنیم ...

همسر منم مشکوکه 

کلی گریع کردم با این حال مریضش صاحب کارش مجبورش کرد بره سرکار ‌

الان سرکارهد

دلم براش تنگ شده😭

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم مبتلا شده از شنبه طفلک تب و بدن دردداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

همش بهم میگه تست بده اگه منفی بود برو خونه بابات ولی من دلم نمیاد تنهاش بزارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

همسرمم ضعیفه ارتروز داره همش پا درده دیشب افتاد خابید تا امروز

وایی😭نکنه بمیره بدتر شه دیشبم بغلش خابیده بودم منم گرفتم ینی😭

عزیزم آزمایشش مثبت شده؟

اره متاسفانه تو محل کارش از حال رفته بود برده بودنش بیما ستان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله زود خوب میشه عزیزم

ممنونم فدات شم خیلی ناراحتم تز اینکه این همه مدت رعایت کردیم جایی نرفتیم یه روز رفته خونه مادرش همه اونجا بودن از اونا گرفته 

همه‌خانوادش گرفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش همسر منم سر درد بدن درد گلو درد داره اکسیژن رسانی خونش هم ۹۱ وقتی هم تست هم سی تی م ...

خدا کنه چیزیش نباشه 😔😔😔بمیرم براش