2777
2789
عنوان

پیامنو بدون کنکور.کدومو بخونم؟

185 بازدید | 17 پست

سلام خانما....من یه لیسانس تربیت بدنی دارم و تموم کردم و الانم یه بچه ۳ ساله دارم......از بس خونه موندم خسته شدم.....میخوام پیام نور یه رشته بدون کنکور ثبت نام کنم و بخونم.....حقوق.علوم تربیتی.روانشناسی....به نطرتون کدوم بیشتر به درد آدم میخوره؟کدومو بخونم بهتره؟

از هرلحاظ مثلا.....از لحاظ کار پیدا کردن تو اینده.....از لحاظ اینکه تو زندگی خودم به درد بخوره .....یا هرچی......کدوم بهتره؟یا کلا بخونم یا نخونم و به درد نمیخوره؟

میشه بیایین یه کمکی یه نظری بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه مهارت ياد بگير بهتره

من خیلی کارارو بلدم در حد تجربه.....اشپزی و کیک و دسر اینا......اما چون شهر غریبم و کسی نیست واسه بچه کمکم کنه به هرکاری فکر میکنم به در بسته میخورم.......وگرنه خیلی دنبال این بودم که برم کلاس زبان و تدریس تو زبانسرا داشته باشم یا ترجمه مقاله اینا.....ولی مشکلم اینه تو اون تایم ها نمیدونم بچه رو کجا بزارم یا چیکارش کنم.....اصلا رو شوهرم هم نمیشه حرف زد چون کارش ساعت مشخصی نداره و نمیتونه بیاد پیش بچه

من خیلی کارارو بلدم در حد تجربه.....اشپزی و کیک و دسر اینا......اما چون شهر غریبم و کسی نیست واسه بچ ...

پس واسع دانشگاه ميخواي چجوري وقت بزاري

تهش يه مدرك ميگيري و بيكار

ولي مهارت داشته باشي مثلا خياطي كني و دوره هاي طراحي لباس بگذروني ميتوني يه بوتيك كوچيك بزني

يا كيك و شيريني خونگي درست كني اينترنتي سفارش بگيري

ازين جور كارا...

پس واسع دانشگاه ميخواي چجوري وقت بزاري تهش يه مدرك ميگيري و بيكار ولي مهارت داشته باشي مثلا خياطي ...

دانشگاهو خواستم شهر مامانم برم که بچه رو بزارم پیشش......خیلی سخته واقعا ادم تو زندگیش حس مفید بودن نداشته باشه

مدرک مربیگری داری؟ 

اره برا امادگی جسمانی دارم......ولی بچه ام وابسته اس نمیره مهد....فعلا که کروناعه....اما قبل کرونا گذاشتمش مهد که برم باشگاه.....یک هفته ای زنگ زدن بیا ببرش نمیمونه....از بس گریه میکرد تا بالا میاورد و هیچ جوره اروم نمیشد.....میترسید از مهد.....خاطره خوبی برام نموند

اره برا امادگی جسمانی دارم......ولی بچه ام وابسته اس نمیره مهد....فعلا که کروناعه....اما قبل کرونا گ ...

بچه رو با خودت ببر باشگاه 

من چندتا مربی دیدم که بچه شون رو میارن تو باشگاه. بچهه بازی میکنه، هر از گاهی هم مامانش میره پیشش

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
خب برو شهر مامانت بچه رو پيشش بزار خودتم تو باشگاهي جايي مشغول كار شو

خونه و شوهرمو چکار کنم؟مگه میشه ادم ۳ روز در هفته بره یه شهر دیگه واسه اینکه اونجا برم کلاس زبان یا باشگاه؟