2777
2789

آره بابا من داشتم خوب شد 

الکی حرص خوردم

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم يادتونه چند بود دارم دق ميكنم  كار خاصي كريد يا خودش خوب شد؟

۹۵ درصد خودشون خود به خود خوب میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

مال من هردوش ۱۰بود خیلی گرمیجات خوردم اومد پایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب میشه الکی استرس نداشته باش 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

آره. نگران نباش. دقیقا دکتر به من هم همین حرفو زد. با اطمینان هم گفت جنین مشکل داره. آن شب به من و شوهرم چی گذشت خدا میدونه. دیوانه شدم تا جواب آزمایش ژنتیک آمد. اما به قول بابا پنجعلی الکی میگن نگران نباش. خدا رو شکر بچه ام سالم دنیا آمد و الان مثل شیر خوابیده

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
منم هر روز دارم خرما و ارده وشيره انگور ميخورم 

ما تو ی تاپیکی بودیم بچه هامون مشکل بطن مغز داشتن از حدود ۳۰ نفرمون ۲۹ نفر بچه ها سالم بودند

به خوردن گرمیجات ادامه بده برای سلامتی امام زمان هم صدقه بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره. نگران نباش. دقیقا دکتر به من هم همین حرفو زد. با اطمینان هم گفت جنین مشکل داره. آن شب به من و ش ...

خداروشكر عزيزم🥰😍

برا منم دعا كن كه بچم سالم باشه

خيلي دكتر بهم استرس داد سه هفته ديگه سونو دارم 

🐣
خداروشكر عزيزم🥰😍 برا منم دعا كن كه بچم سالم باشه خيلي دكتر بهم استرس داد سه هفته ديگه سونو دارم& ...

اصلا استرس نداشته باش عزیزم. برای خودت و بچه خوب نیست.این دکترها برای خودشون دکون زدن. آن شب فقط میخواست ۲ میلیون از ما بگیره.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
اصلا استرس نداشته باش عزیزم. برای خودت و بچه خوب نیست.این دکترها برای خودشون دکون زدن. آن شب فقط میخ ...

اره بخدا راست ميگي

من از اول بارداريم فقط پاسم دادن تو اين دكتر و اون دكتر حساب كردم تا الان ١٣ ميليون خرج كردم

يه ازمايش ژنتيك الكي دادم ٢٦٠٠ فقط

همه دكترا فوق تخصص ازاد حساب ميكنن 

فقط استرس الكي

🐣