الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگا عزیزم یه قسمت داره نقطه اتصال همراه و وای فای رو روشن کنی .کسای دیکه میتونن از نتت استفاده کنن البته باید رمزه نقطه اتصال رو داشته باشن.همچنین گوشی یه قسمت داره به اسمه smart viewیا نقطه اتصال بی سیم اونو که بزنی میتونی ب تی وی وصل شه گوشیت.اگه خواستی رمزه وای فای رو عوض کنی کافیه نقطه اتصال همراه رو یکم با انگشتت نگه داری باز میشه.بعد نوشته رمز عبور.میتونی عوص کنی
اگه امکانش هس برای ظهور اقا و شادی روح مادرم صلوات بگید 😔
اگه توضیح کامل میخوای باید اول مودم بخری مودم با سیم تلفن کار میکنه و متصل به مخابرات شهرتون میشه متصل به همون مخابراتی میشه که تلفن منزلتون بهش وصله بعد برای خرید بسته اینترنتی باید از مخابرات خرید کنی و بعد از تنظیم کردن تنظیمات مودم و تلفن همراه و کامپیوتر مودم اماده سرویس دادن میشه ...البته این اینترنت فقط در منزل کاربرد داره