2777
2789

سلام من 4 کیلو اضافه وزن دارم ک البته دارم کمش میکنم ولی اگه خواستم با همین مقدار باردار بشم مشکل جدیی پیش نمیاد؟؟خانومایی ک اضافه وزن داشتن بارداریشون چطور بود و زایمانشون❤❤

نه بابا منم خیییلی بیشتر از این اضافه وزن دارم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت نمیگه چند کیلو باید اضافه کنی؟؟ شکمت زیادی بزرگ نشده؟؟

نه نرماله اضافه وزنم  تا هفته دیگه زایمانمه ی کیلو دیگه شاید اضافه بشه 

خودم حس میکنم خوبه و متناسب نه خیلی بزرگ نه کوچیک 

اضافه وزن بارداری اگه نرمال باشه بعد زایمان راحت میره نگران نباش 

تو شدی 🌙من👶❤️
نه نرماله اضافه وزنم  تا هفته دیگه زایمانمه ی کیلو دیگه شاید اضافه بشه  خودم حس میکنم خوب ...

یعنی 13 کیلو نرماله اضافه کردی؟؟

دکتر بهت سخت نمیگرفت راجب خورد و خوراکت؟

یعنی 13 کیلو نرماله اضافه کردی؟؟ دکتر بهت سخت نمیگرفت راجب خورد و خوراکت؟

اره اضافه وزن ۲۰_۲۵ کیلو بده 

نه اصلا چون وزنم متناسب بالا رفت  

با ۶۰ کیلو باردار شدم الان ۷۳ هستم 

تو شدی 🌙من👶❤️
من میخوام 5 کیلو کم کنم چکارکنم؟ اسی تو چطوری 7 کیلو. کم کردی

ب سختی😔باور کن مردمو زنده شدم تیروئید کم کار داشتمو نمیدونستم تو دوسال از 59 شدم 71 بعدم هی رفت بالا تا 77 با زور و سختی از تیر تا الان 7 کیلوش رفته رژیم کتو ژنیکم میگیرم اوایلش خوب کم کردم ولی الان ن😔

منم ۷۰ .باید ۶۵ بودم ۵کیلو عیب نداره اما شماره فکنم ۸کیلو .بارداری؟

ن قصدشو دارم دکتر رفتم قد و وزنمو گرفت گفت استخون درشتی از طریق دور مچ بعد گفت bmi برات 65 نرماله حالا ازون هرچقد تونستی بیشتر کم کنی بهتر😭