2777
2789

امروز ۱۵روز از تزریقhcg گذشته 

دو روز قبل دوتا بیبی چک لاوین رز گذاشتم که افتضاح بودن خط cبعد نیم ساعت و خط tبعد یک ساعت هاله انداخت

دیروز مارک مدیکور گذاشتم خیلی سریع هاله کمرنگ انداخت 

امروز صبحم مدیکور گذاشتم هاله کمرنگ بود

عکس مدیکور ها رو گذاشتم ولی اینا الان خشک شدن اولش خیلی کمرنگ بودن  

ممکنه اثر آمپول باشه و باردار نباشم 

کیا مثبت کاذب بودن بیبی چکشون ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلههههه مبارکه عزیزم دعا کن منم باردار باشم😢

مرسی گلم سلامت باشی 

ولی نگرانم دیروز یکم لکه قهوه ای داشتم بعد سریع شیاف پروژسترون گذاشتم و دیگه نیومد 

سینه های خیلی درد میکنه. یه وقتایی هم زیر دلم واسه چند لحظه درد میگیره. همش نگرانم الان پری بیاد 

اگه خیلی عجله داری از بده در غیر این صورت تا موعدت صبر کن احتمال داره اثرات امپول باشه.منم این ماه کلومیفن خوردم و شب دوازده یه امپول زدم و شب سیزده اقدام داشتم.شب چهارده هم یه آمپول و شب شانزده اقدام.خدا کنه باردار شم 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
میخوای مطمئن بشی ازمایش بده . منم این ماه امپول تزریق کردم  از هر کدوم 2 تا امروز 20 سیکلم ه ...

فردا باید برم ازمایش 

خیلی استرس دارم بخوره تو ذوقم 

همش حس میکنم الانه پریود شم 

فردا باید برم ازمایش  خیلی استرس دارم بخوره تو ذوقم  همش حس میکنم الانه پریود شم

وااای ن اصلا استرس نباش ..

استرس ک خراب میکنه همه چیو .ایشالا ک مثبت میشه عزیزدلم ب حق این روز عزیز . 

چند ماه تحت درمان بودی ؟

تنبلی داشتی؟