2777
2789
عنوان

به نظرتون این بیبی چک یعنی من الان باردارم ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 78 پست
پرهیزات غذایی داده دکترت ؟؟

نه راجع به تغذیه حرفی نزده اما خودم سردی و لبنیات و ترشیجات نمیخورم و سعی میکنم گرمیجات بخورم همراه عسل و سیاهدونه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال مهر و ابان ماه  برا اولین بار تزریق کردم ، دل درد و کمر درد شدید تخمدانام تیر میکشید ...

چقد عالی که ۱۷کیلو یک ساله کم کردی 👏🏻 منم اضافه وزن دارم ده کیلویی 🙂 ولی دلم بچه میخواد و نمیخواستم به امید لاغری بشینم 

چ زود امپول و ...برات تجویز شده برات

اره من همون ماه اول که رفتم سونو دکتر بهم کلومیفن از شب سوم شبی سه تا تا پنج شب داد و دوتا امپول تو روزای ۱۲و۱۴. امپولا واسه اینه که کیست نشن دیگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
این ماهه دومه من دارو استفاده میکنم و چهار ماهه اقدامم. دیگه بیخیالم و زیاد بهش فکر نمیکنم.در اصل اص ...

خوب کاری‌میکنی من توی این یه سال به هربار پریودی و‌بی بی منفی زار زار گریه کردم 

شوهرم که دیگ میگه من بچه نمیخوام اگه قراره هردفعه یک هفته افسرده بشی 

اره تنبلی داشتم یکسال اقدام کردیم و دکتر نرفتم این ماه اوله تحت درمانم  فولی ۱۹داشتم و با سینا ...

خوبه ،خداروشکر 

فولی من 12 . 13 بود 

با هاش سی جی 

14 و 17 شد ..

حالا نمیدونم جواب بده یا ن ...

خودم ک چشم اب نمیخوره 

منتظر معجزه ام

خوب کاری‌میکنی من توی این یه سال به هربار پریودی و‌بی بی منفی زار زار گریه کردم  شوهرم که دیگ ...

منم اوایل همین بودم و همسرم تهدید کرد اگه میخوای هر ماه این حالو روزو داشته باشی اصلا دیگه نمیخوام. البته من یه بچه دارم و واسه دومی اقدامم

پرهیزات غذایی داده دکترت ؟؟

نه 

ولی خودمون واسه جنسیت بچه کلی گرمی خوردیم 

این ماه نمیدونم اثر آمپوله یا گرمی یا بار‌داری 

صورتم کلی جوش زده و روی بازوهام که هیچ وقت جوش نمیزد کلی ریخته بیرون 

فقط به امید بچه تحمل میکنم.

چقد عالی که ۱۷کیلو یک ساله کم کردی 👏🏻 منم اضافه وزن دارم ده کیلویی 🙂 ولی دلم بچه میخواد و نمیخواس ...

من 5 کیلو اضافه وزن داشتم . ولی رژیم خیلی برا تنبلی تخمدان تاثیر داره ...چون اصلا تخمک گذاری درست و حسابی نداشتم . 

دکترم گفت ب حساب احتمال بارداری هم بزاریم .

پرهیزات غذایی اینا هس

کرفس . دمنوش ها . زعفران ...

ولی میتونی روزی یکی تخم مرغ ، موز . 

سوپ با 

گوشت بلدرچین 

نه  ولی خودمون واسه جنسیت بچه کلی گرمی خوردیم  این ماه نمیدونم اثر آمپوله یا گرمی یا بار ...

من و همسرمم 7 ماهه از عید ب بعد شروع کردیم گرمیجات  خوردیم . سردیجات خیلی خیلی محدود کردیم.

من 5 کیلو اضافه وزن داشتم . ولی رژیم خیلی برا تنبلی تخمدان تاثیر داره ...چون اصلا تخمک گذاری درست و ...

اصلا اینقد افسردگی گرفتم بچه دار نمیشم حوصله هیچ کاری نداری قبلا هم رژیم داشتم هم ورزش میکردم ولی الان دیگ بیخیال شدم