2777
2789
عنوان

ی تاپیک پرررر از لوازم آرایش آوردم براتون +عکس🤩🤩😻💥💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 130 پست
از همین ۱۵۰ بود...گفت وردار ۱۱۰ ببر....برم بخرم پس😍

اسمش گارنیه بود؟ اسماشون متفاوتن ها... اره بخر عزیزم.. تو شهر ما همه چی گرونه متاسفانه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااان بعد میزنی خیلی چشم‌ قشنگ میشه؟؟ببخش تو روخدا خیلی سوال کردم🙏

خواهش میکنم عزیزم، اره اینو بزن داخل چشم رو چشاتم خط چشم بکش عالی میشی 🤩😍

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

عه این سایه سیاهه رو منم دارم خودم نخریدم بنظر چیز ارزونی میاد ولی بد نیس

اونو خریدم تا از سفیدش برا زیر ابرو و از مشکیش برا زیر چشم استفاده کنم.. اره خوبه... من ۱۷ خریده بودم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

رژلبای من

ااای جااانم 😍 منم زیاد دارم ولی از بس داداشم بهشون دست زده نمیشد عکسشونو بزارم، 🙈😑😂

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

اونو خریدم تا از سفیدش برا زیر ابرو و از مشکیش برا زیر چشم استفاده کنم.. اره خوبه... من ۱۷ خریده بود ...

مرسی کاربرد سفیدشو گفتی😃 من به ابروهامم یکم از توسی و مشکیش میزنم

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....