2777
2789
عزيزم برو بيمارستان صارم  به كرجم نزديك  خيلي بيمارستان خوبيه دكتر هما بهرامي دكتر خيل ...

من مرکز ناباروری رویش کرج میرم، یه بار آی یو آی و یه بار آی وی اف کردم ولی منفی شد، چون ذخیره تخمدانم خیلی پایینه دوترم گفت باید تخمک اهدایی بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرکز ناباروری رویش کرج میرم، یه بار آی یو آی و یه بار آی وی اف کردم ولی منفی شد، چون ذخیره تخمدان ...

تو عظيميه اس

من راضي نبودم

صارم خيلي خيلي بهتر 

انشالله جواب بگيري

فك كنم هزينه تخمك ٣ مليون باشه ولي من اطلاع درس ندارم

کجا باید پیدا کنم؟ از فامیل که نمیشه 

چرا فامیل نشه مگه میخان چکار کنن یه کار

تو سایت دیوار شهرتون عنوان اگهیتم میتونی بزنی همکاری با بانوان زیر 34 سال بعدم تو متن بنویس جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید چون بفهمن برا اهدای تخمک ردش میکنن بعد که زنگ زدن قیمت پیشنهادی که الان 4 تومنرو بگو شاید پیدا شدتوکل بخدا

عزیزم انشاءالله مشکلت حل بشه و زودتر باردار شی، من کاملا درکت میکنم ،پزشکم به منم گفته بود میتونی تخمک اهدائی بگیری ، اما خداروشکر به لطف امام رضا خودم همون ماه باردار شدم و نی نی سالم دارم

ولی نمیدونم چرا خیلیا این کارو بد میدونن واقعا من درک نمیکنم همچین آدماییرو اینکه بتونی ب هم نوع خودت کمک کنی دلش شاد شه اونم یکارغیر شرعی که نیست تازه ثوابم داره نمیدونم چرا بعضیا گارد میگیرن وقتی من بخام اهدای تخمک انجام بدم حتی فرد گیرندرم نمیبینم نمیدونم طرز فکر بعضیا چیه

نه خوب نیست اینجوری وگرنه خواهرم هست دختر داییم هست 

من باشم ترجیح میدم از خواهرم بگیرم چون میدونم چیه خودش ژنتیکش و..... ولی آره شماهم حق داری قبولش سخته امیدوارم اول خودت یه معجزه ببینی و به راحتی باردار شی اگرم صلاح خدا نیست برات دعا میکنم ی کیس خوب و راحت گیرت بیاد و نتیجه مطلوب بگیری

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ممنونم 🙏🙏🙏😘😘

خواهش میکنم گلم برات ایته الکرسی میخونم کیس مثل شما زیاد دیدم واقعا به چشم خودمم معجزه دیدم هیچوقت خدا رو دست کم نگیر همه چیو از خودش بخاه و فقطم بخاه هرچی خیر برات پیش بیاره حتی اگه اونی که میخای نیست