2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه علوم پزشکی دزفول درس خوندن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6217 بازدید | 62 پست
نه حقوق نداریم این دوستتون کاراموزه و کاراموزی و کارورزی حقوق نداره مگر خودت ترمای بالا بخوای کار ...

ماهی 500      خدا وکیل خودشون خجالت نمیکشن 

واقعا براشون باید تاسف خورد 

بعد در ازای چند ساعت ؟    شش ساعت ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
یه چیز دیکه هم هست    ببیند من پرستاری ایذه   دوتا اولویت پایین تر از هوشبری دزفول زد ...

اوه تعهدی هستی

ببین اگه هوشبری تعهدی نبود میگفتم صددرصد هوشبری ولی چون هردو تعهدی هستن بنظرم پرستاری که به شهر خودت نزدیکتره.

البته هوشبری شغل راحت تریه و دزفول هم شهر خوبیه از ایذه خیلی بهتره

ببین رفت و امد کدوم برات راحت تره و علاقت به کدوم بیشتره

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی 500      خدا وکیل خودشون خجالت نمیکشن  واقعا براشون باید تاسف خورد  ...

نه خجالت نمیکشن😂باید درحد پرسنل براشون کار کنی دیگه.فک کنم ۱۰۰ساعت درماه.اطلاعاتم دقیق نیست درموردش ولی من حساب کردم پولی که میدادن هزینه رفتو امدم میشد. و الانم که کرونا هست خرج ماسک هم اضافه میشه😂

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
اوه تعهدی هستی ببین اگه هوشبری تعهدی نبود میگفتم صددرصد هوشبری ولی چون هردو تعهدی هستن بنظرم پرستار ...

اره خب منم چون دزفول بهتره میگم      پدرم با پرستاری مخالفه    ولی خب اگه پرستاری باشم شهر خودمم دغدغه خوابگاه و سرویس و اینا رو ندارم 

از نظر تعهدی هم خب مشاور گفت چون مطمینی کار داری تا چند سال تعهدی رو بزن 

من علاقه ان چنانی بهشون ندارم 

از طرفی میگن پرستاری شغل خیلی الوده ای هست و اینا 

موندم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
نه خجالت نمیکشن😂باید درحد پرسنل براشون کار کنی دیگه.فک کنم ۱۰۰ساعت درماه.اطلاعاتم دقیق نیست درموردش ...

یا حضرت عباس 

چرا پرستاری انتخاب کردی ؟  

هزینه ازادش الان چنده ؟

نه خجالت نمیکشن😂باید درحد پرسنل براشون کار کنی دیگه.فک کنم ۱۰۰ساعت درماه.اطلاعاتم دقیق نیست درموردش ...

من تو کارنامه سبز چندتا پرستاری تعهدی دارم 

یه مامایی شوشتر   و چندتا اتاق عمل و علوم ازمایشگاه بدون تعهد   در ابادان دزفول بهبهان

یا حضرت عباس  چرا پرستاری انتخاب کردی ؟   هزینه ازادش الان چنده ؟

حقوق پرستار که خوبه.این کار دانشجوییه که واسه همه همین ۵۰۰ایناس تازه رشته های دیگه کاردانشجویی ندارن.

من ترمای اول ۵میدادم.الان که فقط بیمارستانم ۸وخورده ای میدم

آره هوشبری کار تمیز تریه ولی کارش نیست مثل پرستاری.تعهد خوبیش اینه تا چندسال کارهست برات ولی بدیش اینه که نمیتونی ادامه تحصیل بدی تا زمانی که تعهد داری

اگه خونوادت با هزینه ها مشکل ندارن همون هوشبری رو برو

راستی رتبت چندبوده؟

من تو کارنامه سبز چندتا پرستاری تعهدی دارم  یه مامایی شوشتر   و چندتا اتاق عمل و علوم ازم ...

مامایی هم خیلی خوبه ها

حقوق پرستار که خوبه.این کار دانشجوییه که واسه همه همین ۵۰۰ایناس تازه رشته های دیگه کاردانشجویی ندارن ...

اره میگه تا نسف مدت تعهد نمیتونی ادامه تحصیل بدی     ولی فک کنم اگه دانشجو برتر باشی بتونی اینکارو بکنی 

من ده هزار شدم 

هزینه ها   من خودم باهاشون مشکل دارم    یه چیزی تو وجودمهکه اصلا دوست ندارم کسی برام هزینه کنه     حتی مامان  بابام 

خودم به خاطر راحتی میخواستم بیام پرستاری شهر خودم    ولی خب بابام میگه چهار سال راحت باشی یه عمر پرستار باشی   هی بکوبن تو سرت  

هزار تا اقا بالاسر داری   و....

مامایی هم خیلی خوبه ها

مگه ی کشور ب چندتا ماما نیاز داره                      از کارشون متنفرم      

نمیدونم چرا ولی از اسمشم بدم میاد                     اگه یک مامای عزیز این پست منو میخونه ناراحت نشه لطفا 

درسته حق مطب داره ولی 

اره میگه تا نسف مدت تعهد نمیتونی ادامه تحصیل بدی     ولی فک کنم اگه دانشجو برتر باشی بتونی ...

میفهمم چی میگی.منم سختمه اینهمه دارم هزینه میکنم.ببین اینجوری که میگی نیست.تو اگه یه پرستار آگاه و با اطلاعات باشی حتی پزشکاهم ازت حساب میبرن.هیچکس نمیتونه بهت دستور بده.ولی چون مشکل کار نداری من میگم هوشبری بهتره.هم برات راحت تره و سختی اونجوری نداره هم تمیزتره.

مگه ی کشور ب چندتا ماما نیاز داره                   &nb ...

ببین مامایی هم بقول خودت آقا بالاسر نداری هم اگه مجوز مطب بگیری خانوم خودتی درامدشم خوبه.

من خودمم اصلا خوشم از مامایی نمیومد واسه همین نزدمش ولی از نظر شرایط از همشون بهتره

میفهمم چی میگی.منم سختمه اینهمه دارم هزینه میکنم.ببین اینجوری که میگی نیست.تو اگه یه پرستار آگاه و ب ...

پس همون هوشبری بخونم   

میگم از شیفتاش خبر ندارِی؟    واسه هوشبر منظورمه 

در کل در مرد پرستار همیشه حق با بیمار و همراهشه   حق با پزشکه  

الان داشتم تو نت نظر یک پرستا با ده سابقه رو میخوندم جیگرم اتیش گرفت 

واقعا در قبال کاری ک انجام میدن حقوقشون هیچی نیست 

خدا نگهدارشون باشه

ببین مامایی هم بقول خودت آقا بالاسر نداری هم اگه مجوز مطب بگیری خانوم خودتی درامدشم خوبه. من خودمم ...

مامایی  میدونی جوری میشم       فکر کنم درکم کنی 

ممنون از همه وقتی ک برام گذاشتی 

پس همون هوشبری بخونم    میگم از شیفتاش خبر ندارِی؟    واسه هوشبر منظورمه  ...

آره دیگه سختیای خاص خودشم داره 

خدا بزرگه

والا اطلاعی از شیفتاتون ندارم