2777
2789
عنوان

مامانا بیایید یه مشکلی هست

220 بازدید | 43 پست

چند وقتیه بچه ۹ ماهم هنگامی که میخوام بخوابونمش میخواد فرار کنه وخودشو میکشونه بالا حالا در حالیه که به شدت خوابش میاد و جیغ میزنه..یک ماهه اینجوریه‌.کسی تجربه ای داشته ؟ کمکم کنید اعصابم خیلی ضعیف شده

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

شاید خوابش میاد ولی نمیخواد بخوابه دل میخواد بازی کنه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من از ۴ ماهگی مقاومت میکرد.روی پام میزاشتم بخوابونمش کمرشو میاورد بالا نگام می‌کرد

دختر من خیلی شیطونه و با تمام توانش مقاومت میکنه که نخوابه

به نظرم به شیطنت ربط داره و سن و سالشون

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
شاید خوابش میاد ولی نمیخواد بخوابه دل میخواد بازی کنه

میدونم.مشکلم اینه ک داره خودشو اذیت میکنه هم منو .آخه ب شدت خوابش میاد

شاید دیر میخوابونی بی خوابی میزنه سرش.یا هم شیرش بده بعد بنداز رو شونت چراغارو خاموش کن تو خونه راهش ببر بخوابه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دختر من از ۴ ماهگی مقاومت میکرد.روی پام میزاشتم بخوابونمش کمرشو میاورد بالا نگام می‌کرد دختر من خیل ...

ینی هیچکاری نمیشه کرد ؟ روانی شدم

عزیزم منم. این داستان رو با پسرم دارم هرشب یکساعت باهم کشتی میگیریم تا بخوابه در حالیکه داره بیهوش م ...

آره اصلا هلاک خوابه ولی نمیخواد بخوابه 

بچه های رفلاکسی و آلرژی خیلی اذیت میشنو اذیت میکنن..چه میشه کرد..

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..