2777
2789

به خیلیاش نرسیدم کلا مسیر زندگیم عوض شد بازم شکر

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم تئاتر کار کنم و یه روزی بازیگر تئاتر شدم و جشنواره ها رفتم...

نمیدونم به چه دلیل ولی دوست داشتم همسرم رشته عمران خونده باشه و الان عشقم رشته اش عمران😆

عاشق سفر و ساختن کلبه چوبی توی جنگل و کمپینگ و اینام خداروشکر عشقم خودش پایه کمپ و سفر وخونه های جنگلی و ایناس و قراره ان شاالله یه روزی با هم به رویاهای مشترکمون برسیم و کشورای خارجی مورد علاقه امونم سفر کنیم😍😁

دوست داشتم مردم زندگیم خیلی دوستم داشته باشه و هرچی من بگم رو حرفم حرف نزنه و طاقت ناراحتیمو نداشته باشه و الان دقیقا همینطوره و حتی بهتر از چیزق ک تصور میکردم خداروشکر

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

دکتر بشم 😐

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
 الان چی شدی    

نه شاید در ایندع شدم

ان شاالله

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....