2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست
نه عزیزم من الان دارم میرم ..ای یو ای این مبلغی ک شما مبگید میشع  ای وی اف و تعین جتسیت ۴۰ تا ...

من با سه نفر اونجا دوست شدم همین حدود شده بود برا اونا هم . تعیین جنسیت ۵ تومن ،پانکچر ۲ تومن . انتقال ۲ تومن بقیه هم دارو و سونو و ویزیت و آز و .... ابن سینا خیلی مرکز حرفه ایی هم هست تازه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
من با سه نفر اونجا دوست شدم همین حدود شده بود برا اونا هم . تعیین جنسیت ۵ تومن ،پانکچر ۲ تومن . انتق ...

منم مرکز باروری و ناباروری اصفهان رفتم عمل تخمک کشی 7 تومن انتقال هم 2 تومن داروهامم ی تومن شد

ماهگلم دختری ازجنس طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداو شکر گلم ان شااله باردار بشی بیایی اینجا بهمون خبر خوب رو بدی

امروز سونو دادم 6 هفته و دو روزم بود قلبشم میزد انشاله همه چیز به خوبی پیش بره

ماهگلم دختری ازجنس طلا
از بس خوشحالم کلی با اشتباه تایپ کردم اگه موردی ،سوالی بود حتما بپرسین شاید کمکی نتونم بکنم اما قول ...

سلام من روز شیش انتقالم سینه هام درد میکنه،زیر دلم مثل نبض یک یا دوبار در طول.روز.میزنه بنظرتون علائم بارداری هست؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
سلام من روز شیش انتقالم سینه هام درد میکنه،زیر دلم مثل نبض یک یا دوبار در طول.روز.میزنه بنظرتون علائ ...

من علایمی نداشتم

روزای اخر با کمی حرکت زیر دلم تیر میکشید

ماهگلم دختری ازجنس طلا
عزیزم از الان هرچی دعا خوندم توام یاد میکنم فقط این بار ک ای وی اف کردی اصلا از تافن هماه استفاده نک ...

مرسی عشقم 

جوشن کبیر تقریبا 40باری خوندم 

من همه جور چله برداشتم 

کار من دست خداست خودش باید نجاتم بده 

امروز سونو دادم 6 هفته و دو روزم بود قلبشم میزد انشاله همه چیز به خوبی پیش بره

خداو شکر خداو شکر ای جان خیلی خوشحال شدم حدا حفظش کنه 😍😍😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ممنون برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره

دعا میکنیم عزیزم تو فقط با بچه ات نرف بزن خداو شکر کن .نگران و استرس هم نداشته باش

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊