2777
2789
عنوان

بهترین دوستت توی سایت کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 121 پست
@آناتا     @نیکی0     @جیگر69     @بانووکیل     و ...

فدا مدا😚😚😚😚♥️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همشون زیادن اولللل از همه همدم چند سالم😂😍 @pegah_m     بعد بتولمممم قربونش برم چقد ...

خواهر فهمیدم

@_curly_girl‍ 

ایشون عزیزدلمه

@khodaya_mer30‍ 

مهربوننننن و فهمیدهههه

@موهیتا‍ 

@آناتا‍ 

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر فهمیدم @_curly_girl ‍  ایشون عزیزدلمه @khodaya_mer30 ‍  مهربوننننن و فهمیدهههه ...

@آناتا  

@موهیتا  

@khodaya_mer30  

@_curly_girl

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

@جانی_دپ

@suga2005

@آنیدـپ

قشنگ های من 😍

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

من از هیچکس انتظاری ندارم و دوس ندارم کسی ازم انتظاری داشته باشه دوستای معمولی زیاد دارم تو سایت 

نمیشه گف دوست ولی خب کم کمش ۵۰ نفری هستن ک دوسشون دارم و با هم خوش و بش داریم 😍❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد