2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22335 بازدید | 259 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر نزدیک صبح خواب میبینم و واقعی میشه

خواب دیدم دخترعموم واسم پارچه سبز خریده تعبیرش فرزند بود

ماه بعدش باردار شدم

خواب دیدم یکی از اقوام فوت کرده ولی جنازش نیست، تعبیرش این بود که به مراد دلش میرسه

دو هفته بعد گفتن عقد کرده

بخند، همین  
من بیشتر نزدیک صبح خواب میبینم و واقعی میشه خواب دیدم دخترعموم واسم پارچه سبز خریده تعبیرش فرزند بو ...

اینارو از قبل تعبیراشونو میدونستین؟ یا بعد که خواب دیدین رفتین چک کردین؟

نهه ولی خواب مراسم خواستگاری و عقدو حلقه و اینا دیدم

من مجردم خواب دیدم تو یه تالارم و کتو شلوار سفید پوشیدم کفش نداشتم بهم‌میگفتن تو عروسی بیا برقص بعد رفتم‌کفش بپوشم همه‌کفشا مشکی بود کفشای عقد مادرمو پوشیدم لباس عروسم داشتم ولی دامادی نبود یه جاگفتم این‌خوابو تعبیر کردن شکست عشقی خوردی و به مادرت پناه بردی واقعا هم شکست خورده بودم

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

قبل اینک برم دانشگاه همش خواب مدرسه ابتدایی میدیدم بعد گذشت و دانشگاه فرهنگبان قبول شدم با اینکه اصلا فکرشم نمیکردم معلم شم و معلم ابتدایی هم شدم

یه مدت همش خواب دوستای دوران راهنماییمو میدیدم که خونمونو عوض کردیم ازونجا رفتم سال اخر پیش دانشگاهی دوباره رفتم مدرسه همون محله خیلی از دوستای راهنماییم دوباره دیدم

خوابایی ک فرداش تعبیر میشه یا خواب ادمم زیاد دیدم ک یهو پیداشون میشه بعد ی مدت