2777
2789

چیکارکنم ریزشش کمتر شه 

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا بزارم درس میشه بنظرتون؟؟

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!

عزیزم اگر خیلی استرسی هستی باید بری دکتر چون از اعصابه

ولی میتونی زرده تخم مرغ رد با روغن کنجد و روغن هفت مغز مخلوط کنی قبل حمام ب زمان ۴۵ دقیقه رو سرت نگه داری بعد بشوریش.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

ولی اگر عصبی نیس بیا ب پیج ziba_banoo_99

دخترخالم مشاور رایگان پوست و مو میده محصولاتش عالین با قیمت مناسب

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزیزم اگر خیلی استرسی هستی باید بری دکتر چون از اعصابه ولی میتونی زرده تخم مرغ رد با روغن کنجد و رو ...

تاثیر داره ینی

حنا بزارم درس میشه بنظرتون؟؟

تا دلیلشو پیدا نکردی هیچکاری نکن ممکنه اثر عکس بده

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

اول برو آزمایش ببین مشکل چیه. اگه مشکلی نبود ببین ارثیه یا عصبیه . یا شایدم رفقید تو فاز ریزش در اثر رژیم یا استرس یا ....

بعد که علت مشخص شد درمانش کن

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
تا دلیلشو پیدا نکردی هیچکاری نکن ممکنه اثر عکس بده

دلیلش هم کم خونیمه هم هرازگاهی استرس دارم بخاطر اونه هم تغذیه