2777
2789
عنوان

کرونا

170 بازدید | 25 پست

بچه ها من از جمعه حالم بد شد...اینجور ک حس سرماخوردگی داشتم و سنگینی تو سر...شبش تب و لرز خیلی شدید ک واقعا وحشتناک بود..کل شب بیدار بودم...همراه با سردرد شدید ...چون هر 6ساعت کدیین خوردم خفیف بود ولی باز سردردش اذذیتم یمکرد..روز شنبه کلا بیحال و خسته همراه با سردرد...اروم اروم از گردن ب پایین کل بدنم درد میکرد ...ولی بازم بخاطر مسگن من خفیف حس میکردم...ولی تا دستشویی میرفتم سرم گیج میرفت...مطلق درازکش بودم...تا یکشبنه همین بود...البته من شدیدا مایعات خوردم و جوشونده پنیرک و پولک و اویشن و....ازین چیزا...خیلی خوردم ...از دیروز بدنم جون دارتر شده....با کلی قرص مولتی ویتامین و روی و منگنزو منیزیم ....امروز زوز 4هست و حس بویاییم رو ندارم کامل تا دیروز داشتم امروز رفت کلا...بنظرتون کروناس؟؟عایا اینکه علاییمم کم شده نشونه خوبیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد در صد کروناست

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

حس بویایی که از بین بره دیگه آخرای کروناس فقط مواظب باش به کسی انتقال ندی

خدا خیرتون بده که هستین اخه خونه همه مریض شدیم...یجورایی خودم دارم پرستاری مامان اینا رو میکنم...هی بغضم میگیره هی میریزم تو خودم