2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
ناراحت نباش گلم اونام خفیفن سرفه ک نمیکنن؟

نه خدا رو شکر اخهه ما از یه هفته انگار که خدا بخواد من رفتم عطاری ازین پنیرک و پولک و ...گرفتم هی جوشوندیم گذاشتیم رو بخاری تفریحی خوردیم همگی....خوب بودیم ....بنظرم خدا کمک کرد که بدنمون قوی تر باشه ...ولی همه مریضیم من نمیدونم کروناس یا انفولانزا ...ولی سرفه نداریم شکرخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرتون بده که هستین اخه خونه همه مریض شدیم...یجورایی خودم دارم پرستاری مامان اینا رو میکنم...هی ...

عزیزم همه از ماسک استفاده کنید مواد شوینده قوی به ظرفاتون که داریداستفاده میکنید بزنید ان شاالله هر چه زودتر خوب میشید خدا شما رو خیر بده که با این حالت داری از بقیه هم پرستاری میکنی عزیزم

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
عزیزم همه از ماسک استفاده کنید مواد شوینده قوی به ظرفاتون که داریداستفاده میکنید بزنید ان شاالله هر ...

خانوادم دار و ندارمن...پریشب کلی گریه کردم گفتم هر دردی دارن خدا بمن بده تحمل میکنم ولی سر پدر مادرم چیزی نیاد

خانوادم دار و ندارمن...پریشب کلی گریه کردم گفتم هر دردی دارن خدا بمن بده تحمل میکنم ولی سر پدر مادرم ...

خدا حفظشون کنه روحیتونو حفظ کنید آویشن مرتب دم کنید بخورید, ترکیب عسل و آبلیمو و آب ولرم عالیه واقعا جواب میده

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
من دوروزه یه کم سرفه میکنم امروز یه کم حالت گیجی دارم و بویایی چشاییم‌کم شده همه علایمم درست مثل وقت ...

ترس نداشته باش عزیزم ...چیزیه ک نمیشهازش فرار کرد ...خودتو ببند به جوشونده های ضد عفونت...این بیماری باعث عفونت میشه ماهم چیزی میخوریم گه عفونت رو ازبین ببره

ترس نداشته باش عزیزم ...چیزیه ک نمیشهازش فرار کرد ...خودتو ببند به جوشونده های ضد عفونت...این بیماری ...

ممنون گلم 😘میشه بگی جوشونده چیا بخورم؟من زیاد وارد نیستم تو این چیزا، باردار هم هستم نمیدونم برام خوبه جوشونده یا ضررداره

ممنون گلم 😘میشه بگی جوشونده چیا بخورم؟من زیاد وارد نیستم تو این چیزا، باردار هم هستم نمیدونم برام خ ...

والا اینکه باردار هستی باید از عطاری بپرسی...من پولک و پنیرک و اویشن و پونه و نعناع و عناب و این چیرایی که کلا گرم هست رو میخوریم...اماشما بارداری بنظرم بگو برات سوال بپرسن سر خود چیزی نخور که خدا نکرده اسیبی به بچه نزنی

والا اینکه باردار هستی باید از عطاری بپرسی...من پولک و پنیرک و اویشن و پونه و نعناع و عناب و این چیر ...

باشه عزیزم ممنون😘منو دعا کن که کرونا نداشته باشم و زود خوب بشم منم برات دعا میکنم😍