2777
2789
عنوان

کنکور و قبولی پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 31 پست
سلام ببخشید شما اطلاع دارید برای قبولی تو رشته های بینایی سنجی و فیزیو تراپی رتبمون باید تو چه محدو ...

بستگی داره سهمیه منطقه چند باشی.

بینایی و فیزیو منطقه ۱ ، تا ۳۰۰۰ میگیره.

بستگی داره سهمیه منطقه چند باشی. بینایی و فیزیو منطقه ۱ ، تا ۳۰۰۰ میگیره.

منطقه دو هستم

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دقیقاازچه ترمی میشه وارد بیمارستان شد؟حقوق پایه ش چقدره؟...

ترم ۵

در دوره ی دانشجویی به طور داوطلبانه میتونی بری بیمارستان کار کنی ، حقوق ناچیزی داره.

بعد از لیسانس و قبولی آزمون استخدامی ۴، ۵ تومن الان. تا چهارسال دیگه احتمالا افزایش حقوق داره.

در حال حاضر phd پرستاری و مترون بیمارستان شدن ماهانه ۱۵ تومن.

آخه الان همه میگن آزمون.من گیج شدم خیلی..ببخشید من مشاوره نمی‌خوام فقط کمی راهنمایی میخام.میتونید ؟

بله در خدمتم.

آزمون فقط برای سنجش خودته و اینکه بری تو یه مکان دیگه به جز خونه کنکور و شبیه سازی کنی.  الان که مجازیه. تقلبا زیاده  و به نظرم دادن هزینه برای آزمون واقعا بیخوده.

شما سوالات آزمون  دانلود کنه و از خودت تو خونه امتحان بگیر.

بله در خدمتم. آزمون فقط برای سنجش خودته و اینکه بری تو یه مکان دیگه به جز خونه کنکور و شبیه سازی کن ...

ممنونم. راستش من خیلی عقبم.نه درسای دهم ویازدهمم خوندم وتست زدم نه دوازدهم.حالم خیلی گرفتس.حس میکنم نمیتونم قبول شم فقط بخاطر عقب افتادنم،😔😔

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
عاشق پرستاریم هستم.ولی خیلی خیلی عقبم

عزییییز دلم

میدونی چرا همچین حسی داری. چون اغلب مشاورا به بچه ها میگند باید یه سال درس بخونی وگرنه قبول نمیشی.

این یه باور نادرسته که تو ذهن کنکوریهاست.

برای موفقیت باید باورت و عوض کنی. اگه بهت بگم همین ۷، ۸ ماه برای پرستاری حتی اگه صفر باشی عااالیه، اونم پرستاری دولتی دانشگاه های برتر شاید باور نکنی.

کنکور اونقدرا هم که میگن سخت نیست. چیزی که سختش کرده ترس از کنکوره.

ببین من همون اول گفتم ۹۰ درصد کنکور بعد روحی روانیه. 

زمان مثل یه کش میمونه. فرض کن یه نفر از تیر شروع کرده میانگین مطالعش ۱۰ هستش. تو باید الان ۱۲   ۱۳ ساعت بخونی که ابن عقب افتادگی و جبران کنی. گرچه من این کارو قبول ندارم. چون اول باید از کم شروع کنی. خودت وقتی پیشرفتت و ببینی انرژیت برای درس خوندن زیاد میشه. از الان با یه برنامه درست ، کیفیت مطالعه بالا و پیوسته خوندن مطمئن باش به آرزوت میرسی.

ترم ۵ در دوره ی دانشجویی به طور داوطلبانه میتونی بری بیمارستان کار کنی ، حقوق ناچیزی داره. بعد از ...

گل ترم دو وارد بیمارستان میشی ن ترم ۵😐

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻