2777
2789
عنوان

ترک های سایت بیان ماهم ترکی تبریزی یاد بگیریم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 82 پست
مرسی میشه ساغول یا بخوای بگی دستت درد نکنه میشه الرین آغریماسین

عزیزم چند تا جمله و کلمه که خیلی استفاده دارن و به کارم میان بگو لطفا😍

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم ترکی یا بگیریم ولی دوستم یاد نداره  

یه سوال  شما که ترک هستین زبانتون با زبان کشوره ترکیه یکی هست؟

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
یاشاسین آذربایجان بلدیم🤣🤣منم فارسم مبتونم فارسی اموزش بدم

😂😂من هم عربی بلدم هم ترکی هم فارسی هم که گاهی انگلیسی کسی سوالی داشت یکمم بلوچی بلدم کسی سوالی داشت درخدمتم⁦🖐️⁩

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
منم خیلی دوست دارم ترکی یا بگیریم ولی دوستم یاد نداره   یه سوال  شما که ترک هستی ...

اصول زبان یکیه ولی کلمات خیلیشون فرق میکنه ولی در کل قابل فهم هست برامون با زبان کشور آذربایجان بیشتر میخوره

عزیزم چند تا جمله و کلمه که خیلی استفاده دارن و به کارم میان بگو لطفا😍

نجورسن ینی چطوری ...نیلیسن ینی چیکار می‌کنی...خوش اومدی میشه خوش کلیپ سن ....خوش اومدین هم میشه خوش کلیپ سیز...کجایی میشه هارداسان...دوستت دارم میشه من سنی چوخ سویرم یا من سنی چوخ ایستیرم

شما رو باید توی وزارت امور خارجه استخدام کنن

😂😂😂 انشالله اگه خدا لیاقتشو بده می‌خوام با آقای ظریف همکاری داشته باشم