2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 109 پست
من انسانم دیگه... در من نیست همچین چیزی ...  این یه ویژگی اکتسابیه... چون شما به دستش نیوردی م ...

نه من منکر حس شما نیستم .ولی این مسعله ثابت شده س عزیزم تو مبحث روانشناسی .این خوبه که تونستی به دستش بیاری ولی میل وجودی و فطری انسان‌نیاز به عشق و جفت وجود داره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حق دارید واقعااا حتمااا مشاوره برید دوتایی ام برییید که بشنوه خودشم

گلم مشاوره دو جلسه رفتیم دیدم عوص نشد اخلاقاش دیگ نرفتیم...از رابطه هم اون عین خیالش نیس میگم که ۳ یا۴ماه یکبار اونم چجوری بشه اگه خیلی گرمی بخوره....نعوظ داره میبینم از رو لباس ولی نمیدونم چرا ازم فاصله میگیره یا از اتاق میره بیرون یا مسخره بازی درمیاره یا یه کاری میکنه که نعوظش از بین بره نمیدونم چرا.دلش نمیخاد...پیش مشاور هم روم نمیشه این بحثو پیش بکشم ولی خودم اذیت میشم 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
نههه اصلا خوب نیست ، حس میکنم دارم بهش بد میکنم ، نادیدش میگیرم ... اصلا حوصله ندارم دیگه دوست دارم ...

خب عزیزم الان قضیه من برعکسه دارم اذیت میشم...ولی اون براش اهمیتی نداره....من ادیت میشم واقعا

اره دارم ظرف میشورم غذا درست میکنم ناخوداگاه اشکم میاد .بمیرم امروز پسرم میگه مامان پیازش خیلی تند&n ...

آخی من دختر بزرگم سه سالشه خیلی میفهمه برام ناراحت میشه صبح ب خودم قول دادم دیگه اذیتش نکنم دخترم گناه داره 

خسته ام😔
چیشد ک این تصمیمو گرفتی ببخشید اینقدر میپرسم خیلی متعجبم برام جالبه

راستش بخاطر رفتارا وشلختگیاش دیگه داشتیم باهم بد تا میکردیم میدونستم تهش به جدایی میکشه هردومون تصمیم گرفتیم که یه خونه دیگه اجاره کنیم که من از شلختگیاش دورشم واونم برا خودش خوش باشه وبا شلختگیاش حال کنه بهتر از طلاق بود

اره دارم ظرف میشورم غذا درست میکنم ناخوداگاه اشکم میاد .بمیرم امروز پسرم میگه مامان پیازش خیلی تند&n ...

تو دوران دوستی اینقد بااحساس بود الان فقط وقت رابطه کلی بهم ابراز علاقه میکنه ولی بعدش دیگه حتی نگامم نمیکنه اصلا خوشحالم نمیکنه انگاربراش مهم نیستم

خسته ام😔

کدومتون تونسته بی خیال بشه و واقعا اذیت نشه...البته نه اینکه تظاهر به بی خیالی کنیم واز تو زجر بکشیم؟ 

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص
با کسی نیست؟

راستش گلم یه گوشی دکمه ای داره و همین دیگه نمیدونم...واقعا نمیدونم ولی اصلا یک درصد هم فک نمیکنم چون اینطوری نیس شاید واسه خونه سازی هس که داریم اخراشه...نمیدونم ولی میگم که نعوظ داره ولی صبر میکنه از بین بره‌...اخه چرا؟مگه میشه میل نداشته باشه؟شده روزی سه بار هم نعوظ داره ینی اذیتش نمیکنه؟

راستش بخاطر رفتارا وشلختگیاش دیگه داشتیم باهم بد تا میکردیم میدونستم تهش به جدایی میکشه هردومون تصمی ...

چه عجیببب یعنی در این حد شلخته بود که عذاب میکشیدب وای تصمیمتون جالب بوده ولی

تو دوران دوستی اینقد بااحساس بود الان فقط وقت رابطه کلی بهم ابراز علاقه میکنه ولی بعدش دیگه حتی نگام ...

من نمیتونم خیلی کم اوردم با دوتا بچه حرصمو رو کسی خالی نمیکنم دچار حمله پانیک شدددید میشم که با امبولانس بعضی مواقع میرم بیمارستان ولی اصلا نمیفهمه درد من اون میلیون ها بار باهاش حرف زدم ولی لعنت به فضای مجازی

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
راستش گلم یه گوشی دکمه ای داره و همین دیگه نمیدونم...واقعا نمیدونم ولی اصلا یک درصد هم فک نمیکنم چون ...

وااا این عجیبه.هرچی هم سرش شلوغ باشه وقتی داری تحریک شدنش رو میبینی خب چرا نیاد جلو.یه چیزی این وسط هست به هرحال ریشه یابی کن