من انسانم دیگه... در من نیست همچین چیزی ... این یه ویژگی اکتسابیه... چون شما به دستش نیوردی م ...
نه من منکر حس شما نیستم .ولی این مسعله ثابت شده س عزیزم تو مبحث روانشناسی .این خوبه که تونستی به دستش بیاری ولی میل وجودی و فطری انساننیاز به عشق و جفت وجود داره .
شما حق دارید واقعااا حتمااا مشاوره برید دوتایی ام برییید که بشنوه خودشم
گلم مشاوره دو جلسه رفتیم دیدم عوص نشد اخلاقاش دیگ نرفتیم...از رابطه هم اون عین خیالش نیس میگم که ۳ یا۴ماه یکبار اونم چجوری بشه اگه خیلی گرمی بخوره....نعوظ داره میبینم از رو لباس ولی نمیدونم چرا ازم فاصله میگیره یا از اتاق میره بیرون یا مسخره بازی درمیاره یا یه کاری میکنه که نعوظش از بین بره نمیدونم چرا.دلش نمیخاد...پیش مشاور هم روم نمیشه این بحثو پیش بکشم ولی خودم اذیت میشم
راستش بخاطر رفتارا وشلختگیاش دیگه داشتیم باهم بد تا میکردیم میدونستم تهش به جدایی میکشه هردومون تصمیم گرفتیم که یه خونه دیگه اجاره کنیم که من از شلختگیاش دورشم واونم برا خودش خوش باشه وبا شلختگیاش حال کنه بهتر از طلاق بود
راستش گلم یه گوشی دکمه ای داره و همین دیگه نمیدونم...واقعا نمیدونم ولی اصلا یک درصد هم فک نمیکنم چون اینطوری نیس شاید واسه خونه سازی هس که داریم اخراشه...نمیدونم ولی میگم که نعوظ داره ولی صبر میکنه از بین بره...اخه چرا؟مگه میشه میل نداشته باشه؟شده روزی سه بار هم نعوظ داره ینی اذیتش نمیکنه؟
تو دوران دوستی اینقد بااحساس بود الان فقط وقت رابطه کلی بهم ابراز علاقه میکنه ولی بعدش دیگه حتی نگام ...
من نمیتونم خیلی کم اوردم با دوتا بچه حرصمو رو کسی خالی نمیکنم دچار حمله پانیک شدددید میشم که با امبولانس بعضی مواقع میرم بیمارستان ولی اصلا نمیفهمه درد من اون میلیون ها بار باهاش حرف زدم ولی لعنت به فضای مجازی
دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم