2777
2789

بچه ها سلام

یه پیجی بود توی اینستا یه زن و شوهر پزشک بودن منخصص پوست توی کانادا...خانومه جدیدا کنسر سینه گرفته بود.چرا پیجشون خالیه؟؟؟ عکساشون پاک شده؟؟ کسی میدونه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نمیکنم چون فقط روز اگاهسازی درباره سرطان سینه بود که اومد فیلم گرفت گذاشت درباره ی معایته سین ...

دخترخاله ام که خودش کنسر سینه داشت پیگیرشه..الانم پیجشو بستن دنبالشه...نمیدونم چرا بسته شد

اسم پيجشون doctormoon هستش

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

سلام عزیزم من همونی هستم که مادرم ملانوم داشت 

متاسفانه مادر عزیزم اسفند ماه فوت کرد بیماریش به شدت رشد کرد من نمیدونم درخواست دوستی دادی بلد نبودم اگه سوالی داری بپرس نمیخام نا امید کنم ولی ملانوم به هیچ کس رحم نمیکنه 

سلام عزیزم من همونی هستم که مادرم ملانوم داشت  متاسفانه مادر عزیزم اسفند ماه فوت کرد بیماریش ب ...

ممنون براتون پیام دادم توی خصوصی.ممنون از اینکه قبول کردید.

ممنون براتون پیام دادم توی خصوصی.ممنون از اینکه قبول کردید.

سلام اتفاقا سوال منم هست

شوهرش امروز پست گذاشته بود ای کاش بودی 

و دلتنگم

چرا نیست؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام اتفاقا سوال منم هست شوهرش امروز پست گذاشته بود ای کاش بودی  و دلتنگم چرا نیست؟

اسم پیج شوهرش چیه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم