2777
2789

مامانای با تجربه دخترم خیلی زود گریه میکنه اگه تو بازی یه یچه سرش داد بزن اگه خودم دعواش کنم اگه یکی بهش بگه از اینجا برو کنار خلاصه کلافم کرده انگار همیشه دلش پره چن وقت خیلی خیلی گریه میکنه با بچه ها بازی میکنه سریع گریه میکنه دخترم ۳ سالشه

چی‌بگم والا😑

شاید لوس هست و قدرت دفاع از خودش رو نداره

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم حساسه زود گریه میکنه یه مدت روش کار کردم تو خونه بودنی هرشب براش قصه هایی درمورد گریه نکردن تعریف کردم اینکه مثلا با بچه ای که همش گریه کنه دیگه کسی دوست نمیشه باید اگه از چیزی ناراحت شد با صحبت حلش کنه خیلی بهتر شده ولی بازم نسبت به بقیه ی بچه ها لوسه

خودت نباید دعواش کنی  بعضی بچه ها خیلی حساسن   البته هنوز سنش کمه ولی بهش تو قالب قصه بگو  نباید فوری گریه کنه و اگر بچه ها دعواش کردن از خودش دفاع کنه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
دختر منم حساسه زود گریه میکنه یه مدت روش کار کردم تو خونه بودنی هرشب براش قصه هایی درمورد گریه نکردن ...

امتحان‌میکنم ممنون.من دخترم زود رنج و اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه اصلا انگار خیلی مظلومه

چی‌بگم والا😑
شاید زیاد وقت براش نمیزارم حوصلهندارم بازی کنم باهاش

باید با بچه ها بازی کنید  و بهشون اجازه بدید  که رئیس بازی باشن یعنی بازی رو اونجور که میخوان پیش ببرن  

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .