2777
2789
عنوان

خدایا اخه من چجوری جشن بگیرم؟؟؟؟😪😪😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 67 پست
می خوان دل بچه شاد بشه چرا از این دید نگاه نمی کنی

وضع اقتصادی خرابه،وگرنه کدوم پدر مادری دوست ندارم دل بچش شاد بشه

شاید تو کلاسشون بقیه اینکارو‌کنن اون چندنفری که وضعشون خوب نیست دلشون بخواد 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

با دید مثبت بخوای بگی خوبه دل بچه ها پوسید توی کرونایی

بچه ها کلن جشنو با کیک میشناسن اون باشه براشون جشنه کیک و شمع!

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه خداراشکر  ولی غصه دل من هیچ‌وقت تمومی نداره

الهی عزیزم دلم انشالله روز ب روز بهتر بهتر بشه.درکت میکنم خیلی سخته خیلی ولی همیشه تو دلم بهت افرین گفتم بخاطر قوی بودنت.

می خوان دل بچه شاد بشه چرا از این دید نگاه نمی کنی

قشنگه ولی دردسر برای مادر هاست آخه کلی زحمت بکش که دو تا عکس بگیره جشن قشنگی به دور همیه البته بچه ها با همینم خوشحال میشن من واسه دخترم سه ساعت کاردستی درست میکنم لباس تنش میکنم عکس میگیرم بعد بچه نمی‌فهمه معلم دیده یا نه اصلا تشویق نمیشه 

یه اهنگ بزار با همسرو بچه هات برقص  بگو من تا این حد بلدم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
یکم کمکم کنید خب چکار کنم ؟؟؟؟

یه ظرف پاپ کورن و چندتا کاپ کیک و چندتا بادکنک بذار روی میز بچه روهم بنشون پشتش یه جمله تبریک بگه   فیلم بگیر بفرست تو گروه کلاس کاری نداره که سخت نگیر حالا حالاها همین بساطه باید منعطف باشیم که عصبی نشیم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه میز بدار دبچه ت بشینه پشتش یه مقوا هم بنویس مبعث مبارک بزن جلوش داشتی دوسه تا هم میوه بدار نداشتی که هیچ بازم تونستی دوتا بادنکنک سبزم بدار یه شعرم یادش بده بخونه بلدم نیس یکی دانلود کن بدار تواین گرونی نری کیک بخریا هسچ فیلمارونگاهم نمیکنن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

همرو اینترنتی درست کن بچسبون رو عکس خودتون کیک و بادکنک و میوه همش و از نت بگیر 

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐

یکی نیس بهشون بگه تو این گرونی و کرونا هم ک هست و نور الا نور شده خیلیا پول خورد و خوراکم ندارن بدن چقدر نفهمن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞