2777
2789
عنوان

خدایا اخه من چجوری جشن بگیرم؟؟؟؟😪😪😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 67 پست
یه میز آماده کن یه کیک درست کن دو تا بادکنک بزار یا گل و... بزار تزئین کن شیرینی داری بزار یه قرآن ب ...

کیک میپزم براش ژله هم درست میکنم به رنگ سبز قرآنم میزارم دو سه بادکنک سبز میزارم یکم میوه خوبه ؟؟؟

.

وا مسخره ها!

یه ذره عقل ندارن نمیفهمن اینکارشون باعث چشم وهم چشمی ومقایسه میشه یه بچه نداشته باشه غصه میخوره

نکنید اینکارهارو 

مخالفتتون رو اعلام کنید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اهنگ بزار با همسرو بچه هات برقص  بگو من تا این حد بلدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چه انتظاراتی دارن مردم واسه نون شب موندن بیان کیک و بادکنک بخرن شاید یکی پول اینکارارو نداشته باشه ...

می خوان دل بچه شاد بشه چرا از این دید نگاه نمی کنی

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
کیک میپزم براش ژله هم درست میکنم به رنگ سبز قرآنم میزارم دو سه بادکنک سبز میزارم یکم میوه خوبه ؟؟؟

عالیه دیگه 😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

یکم بادکنک های خوشرنگ بزن اطراف یه مبل جلوی مبل میز بزار یه ضرف میوه بزار یه کیک بپز یه مولودی خوانی در مورد پیامبر بزن از تلوزیون پخش کن

خیلی خوش میگذره بابا بچه ها هم خیلی خوشحال میشن

منم درست چند روز پیش جشن اولین نوشتن بابا گرفتم واسه دخترم خیییییلی خوش گذشت

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
بابا بیخیال واسه یه عکس و یه فیلم کوچیک خودتو به زحمت ننداز دوسه تا بادکنک فوت کن بزار جلو میز بسه ب ...

نه بابا ول کن تروخدا 

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم

آره بابا زیادشونم هست 

به حق چیزای نشنیده و ندیده 

شاید یکی واقعا در حد وسعش نباشه 

یعنی چی....... 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یکم تور وربان و بادکنک سبز بخر ی میز خوشگل کن  میوه و سیربنی وشکلات ژله وپفیلا همون فقط اندازه بچت و شمع  و قرآن و بشین پشت میز ی شعر درباره حضرت محمد بخونه

خدایا شکرت 🙃