2777
2789

چقدر طول میکشه حس بویایی و چشایی برگردم. ..اصلا نمیتونم چیزی بخورم غذاهم نمیتونم بپزم اصلا مزه اشو متوجه نمیشم کی خوب میشم😭😭😭😭

عزبزم خوب میشی شوهرم بعد ۱۰ روز کم کم حس کرد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته میخوام غذا بپزم اصلا نمیفهم چیکار میکنم دوست ندارم غذا بخورم

الان چند وقته داری ؟

بینی تو با سرم شستشو بده داخل بینی کرم آ دِ بزن

گلاب بو کن

چیزای تند هم بو کن 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

برای برگشتن حس بویایی باز هم شستشوی ناحیه بینی و استنشاق آب نمک رقیق و شستشوی بینی بسیار کمک کننده است. از دیگر موارد موثر استفاده از آب عسل رقیق برای شستشوی بینی است. بوییدن گلاب، چکاندن یک یا دوقطره روغن بنفشه داخل بینی هم کمک کننده است. بوییدن اسانس نعنا یا اکالیپتوس هم به خاطر اینکه محرک بویایی هستند توصیه می شود.

از توصیه های دیگر طب سنتی برای برگشتن حس بویایی بخور دادن است. بهتر است بخور با گیاه هایی همچون بابونه، ناخنک و مرزنجوش انجام بشود. این بخور تا دوبار در روز هم می تواند انجام بشود. توصیه دیگر خیساندن سیاه دانه داخل سرکه است. باید صبر کنیم تا سرکه تبخیر شده و سیاه دانه خشک بشود. بعد از آن این سیاه دانه را دود بدهیم. دود دادن مثل همان دود دادن اسپند است. توجه کنیم که این دود دادن باید در فضای خانه باشد نه مستقیما روی صورت فرد مبتلا

برای بازگرداندن حس چشایی بهتر است چوب دارچین را به مقدار یک سانت در یک سانت، روزی 20دقیقه در داخل دهان مزه مزه کنند. سعی کنند بوی نعنا را استشمام کنند یا یک عدد سبزی نعنا را داخل دهان بگذارند و بجوند. به این ترتیب گیرنده های حس چشایی تحریک بشود. شستشو با آب نمک رقیق به صورت روزانه و روزی دو الی سه دفعه به برطرف کردن اینکه اگر مانعی بر سر راه گیرنده های حس چشایی وجود دارد، کمک می کند. مجموع این کارها این کارها به اینکه حس چشایی زودتر برگردد کمک می کند

منم گلاب بو کردم دائم بعد از دوهفته بویاییم برگشت من مزه میفهمیدم ولی بویاییم کلا از بین رفته بود . تجربه جالبه ادم میفهمه چه چیزایی نعمت هست و حتی در طول روز بهش فکرم نمیکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از 4 ابان علائم داشتم ولی سه چهار روزه کامل هیچی حس نمیکنم 

برمیگرده نگران نباش گلاب بو کن بینی تو بشور درست میشی

برمیگرده نگران نباش گلاب بو کن بینی تو بشور درست میشی

باشه فداتشم ممنونم ازت...شما میدونی تا چند روز نباید بیرون برم؟الان درد اینا ندارم فقط بی حالم و حس چشایی و بویایی ندارم...پسرمم 20 ماهه است اگه ناقل باشه تا کی ناقل میمونه تا کی باید قرنطینه باشم؟