2777
2789
عنوان

برگشتن حس بویایی و چشایی بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 38732 بازدید | 48 پست

سلام عزیزم خوبید،شما حس بویاییتون چقد طول کشید برگشت

دیگه دارم کلافه میشم،من سرما خوردم،خیلی اذیت میشم هیچ بویی متوجه نمیشم

چیکار کردین برای برگشتن حس بویاییتون

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
سلام عزیزم خوبید،شما حس بویاییتون چقد طول کشید برگشت دیگه دارم کلافه میشم،من سرما خوردم،خیلی اذیت م ...

سلام عزیزم فکر کنم روز چهارم یا پنجم بود کار خاصی انجام ندادم ...شما چند روزه اینطوری شدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم فکر کنم روز چهارم یا پنجم بود کار خاصی انجام ندادم ...شما چند روزه اینطوری شدید؟

سلام گلم منم دو‌روزه بویایی و چشایی ندارم تو سفر هم هستم دسترسی به داروخانه ندارم شما کار خاصی کردید یا دارو خاصی مصرف کردید خوب شدید من خیلی اعصابم خورده البته ۵ روزه علائم دارم با لرز و ضعف بدن شروع شد رسید به گلو درد و گرفتگی صدا و الانم که بویایی چشاییم رفته خیلییی اذیت میشم زنجبیل مرتب میخورم ولی اصلا فرقی نکردم صدام که به زور درمیاد نمی‌دونم چیکار کنم

سلام گلم منم دو‌روزه بویایی و چشایی ندارم تو سفر هم هستم دسترسی به داروخانه ندارم شما کار خاصی کردید ...

نه عزیزم کار خاصی انجام ندادم انشالله زودتر خوب بشین ولی شنیدم گرمیجات خوبه