2777
2789
عنوان

کسایی که تبریز بودند بیان

105 بازدید | 16 پست

بچها من دانشگاه تبریز قبول شدم کسایی که واقعن اونجا بودند میشه بگید درست که اگه اونجا بفهمند فارسی اذیتت می کنند اگه اره چی شده که به این نتیجه رسیدید و اینکه استاد ترکی درس میده درسته ؟

اره من خودم اصالتم اینجاییه ینی بابام. ولی تهران ب دنیا اومدم مهاجرت کردم اینجا از لهجه ام معلومه زبون اولم فارسه🙄

میرم سوپر مارکت فارسی حرف میزنم تو چشمام نگاه میکنه ترکی جواب میده

ترکی ام حرف میزنم میگن بچه اینجا نیستی خلاصه

ولی خوبم هست تو تبریز

دانشگاها باید ب زبان فارسی درست بدن و اینطوریه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

والا تعصبشون زیاده البته نه رو فارسا رو تورکهایی که با بچه هاشون یا بقیه فارسی حرف میزنن. راستی قبولی مبارک

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تعصبشون زیاده البته نه رو فارسا رو تورکهایی که با بچه هاشون یا بقیه فارسی حرف میزنن. راستی قبول ...

اره متاسفانه من خودم بابام اینجاییه ولی خودم تهران ب دنیا اومدم بزرگ شدم

تورکی بلدم ولی لهجم معلومه زبان اولم فارسی شده

با شوهرم مهاجرت کردم تبریز 

ولی نمیتونم قبول کنم اگر بچه دار شدم با بچم ترکی حرف بزنم چون شاید برگردیم تهران و نمیخام لهجه داشته باشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اره من خودم اصالتم اینجاییه ینی بابام. ولی تهران ب دنیا اومدم مهاجرت کردم اینجا از لهجه ام معلومه زب ...

اخه من یه سفر رفتم تبریز عاشق تبریز شدم از لحاظ زیبایی شهر و تمیزیش راننده تاکسی توی بازار هاشم که رفتیم خیلی خوب و شوخ بودند ولی اینطوری که بعضی ها گفته اند ترسیدم 

نه چرا اذیت کنن... تورکا رو زبون و قومیتشون تعصب دارن قبول.. اما چرا باید اذیت کنن اخه...تو زبونت ...

من چندتا تایپیک دیدم همه گله داشتند ولی من خودم که یه بار رفتم تبریز خیلی هم عالی بود و خوش گذشت بهم ولی سفر ما سه چهار روز بود واسه دانشگاه یکم ترسیدم اذیت بشم 

مرسی عزیزم یعنی زیاد اذیتی نداره پس 

نه گلم شهر ،خیلی زیبا و بزرگیه 😍برات پر از خاطرات قشنگ میشه موفق باشی.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

اراجیف بافتن 

همچین نیس 

استادا هم فارسی حرف میزنن 

بعدشم مگه کلاس ها مجازی نیس؟ 

قبولی هم مبارکه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اره متاسفانه من خودم بابام اینجاییه ولی خودم تهران ب دنیا اومدم بزرگ شدم تورکی بلدم ولی لهجم معلومه ...

اگه زبون اولت فارسیه باهاش فارسی صحبت کن تورکی هم خودش تو برخورد با فامیلا یاد میگیره دختره من که اینطور یه.🤗

اخه من یه سفر رفتم تبریز عاشق تبریز شدم از لحاظ زیبایی شهر و تمیزیش راننده تاکسی توی بازار هاشم که ر ...

نه ادمای خوبی ان ولی تعصبی ان

اگه اهل تهرانی بری اونجا متوجه اخلاف فرهنگی بسیاااااااار زیاد با تهران میشی

تبریز فرقی بین فرهنگ بالا شهر و پایین شهر وجود نداره

فرقشون فقط میزارن پولداریشونه همه فرهنگا یه دسته

همه هم با فرهنگ🙂

اره متاسفانه من خودم بابام اینجاییه ولی خودم تهران ب دنیا اومدم بزرگ شدم تورکی بلدم ولی لهجم معلومه ...

همسایه ما با بچه ش تو قنداق فارسی حرف زد که لهجه نداشته باشه 

الان بدتر از اونایی که از بچگی ترکی حرف زدن لهجه داره

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

همسایه ما با بچه ش تو قنداق فارسی حرف زد که لهجه نداشته باشه  الان بدتر از اونایی که از بچگی ت ...

ما ممکنه موقت اینجا باشیم مثلا ۱۰ سال

خانواده شوهرمم اینجان تورکن ولی پنج ساله اومدن همشون فارسی حرف میزنن امیدوارم اونطوری نشه چون اگه برگردیم تهران و لهجه داشته باشه یا فارسی بلد نباشه اونوقت تو مدرسه های تهران اذیت میشه