2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی باهم متفاوتن مقایسه نکن  یکی سه سالگی یکی ده ماهگی

میخام مقایسه نکنم نمیشه، خودمم میدونم فرق داره اخه بعضیا ی چیزایی میگن برا ادم واقعا عجیبه حداقل من دور و برم ندیدم

به آنهایی که «قدردان» بودنت نیستند؛ نبودنت را هدیه کن...!
دخر من از ۱۰ ماهگی به بعد ماما بابا دده میگفتفت ولی فک نکنم منظور خاصی داشت،،الان که ۲۱ ماعشه بیا رف ...

اینایی ک گفتی رو قشنگ واضح میگه؟

[QUOTE=162370978]اولین کلمه که تقلید کرد ۵ ماهگی بود.گفتم به به بدم به بچم گفت بَ بَ. ۱۴ ماهگی ۲۲ تا کلمه میگفت و دو ...[/QUOTE

اووووخی😍😍😍خدا حفظش کنه عزیزم، دختره؟ 

میخام مقایسه نکنم نمیشه، خودمم میدونم فرق داره اخه بعضیا ی چیزایی میگن برا ادم واقعا عجیبه حداقل من ...

عزیزم خودت هم باهاش کار کردی؟من از بارداری روش کار میکردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
[QUOTE=162370978]اولین کلمه که تقلید کرد ۵ ماهگی بود.گفتم به به بدم به بچم گفت بَ بَ. ۱۴ ماهگی ۲۲ تا ...

مرسی😙نه.پسره.خدا نینیتو حفظ کنه.اصلا مقایسه نکن با بچه های دیگه.به وقتش حرف میزنه مختو میخوره😁 من اشتباه کردم روش کار کردم الان وراج شده.شبها زود چراغها رو خاموش میکنیم که بخوابه مخمون استراحت کنه.خواهرم میگه بچت وراجه🤕🤕هردفعه میبینه میگه اعصابم وراجی اینو نمیکشه😧

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مثلا اوف شده رو میگه اوفه دوده،تموم شدو میگه اموم دو،،ولز بقیه که کلمه لین واضح میگه

ای جانم خدا حفظش کنه عزیزم، خب منم پسرم 22 ماهشه از 7، 8 ماهگی مثل به به، مَم ی آواهایی میگفت الانم زنگ خونه رو میزنن میگه کیه، ب کفش میگه کف، ب بیرون میگه دَدِه، یا علی رو واضح میگه، اشاره میکته میگه اونو، ب هرچی پرنده و حیوونم میگه توتو. ولی بعضیا هی میگن تخم کبوتر بده بهش، یا مثال میزنن فلانی 6 ماه از بچه ات کوچیکتره، قشنگ حرف میزنه. میگه اَپل، وان، تو

منم میگم خب بچه ها باهم فرق دارن

ای جانم خدا حفظش کنه عزیزم، خب منم پسرم 22 ماهشه از 7، 8 ماهگی مثل به به، مَم ی آواهایی میگفت الانم ...

وااا😒خوبه دیگه.بچه حرف میزنه. به حرف بقیه طفل معصومو نذار توفشار.بچه فامیل ما ۲ سال و نیمشه مثل بچه شما حرف میزنه تازه.

عزیزم خودت هم باهاش کار کردی؟من از بارداری روش کار میکردم.

اره من تو بارداری هروز قرآن، شعر لالایی، قصه، حروف انگلیسی میخوندم براش، اذان با صدای بلند گوش میدادم، اکثر اوقات تو خونه بلند بلند باهاش حرف میزدم

اره من تو بارداری هروز قرآن، شعر لالایی، قصه، حروف انگلیسی میخوندم براش، اذان با صدای بلند گوش میداد ...

به ژنتیک هم هست.کل بچه های خانواده همسرم دیر حرف زدن یا واضح حرف نمیزدن.ولی بچه من به طرف من کشیده.مادرم میگه از اول واضح حرف میزدی.