2777
2789

سلام 

بیشترازدوهفتست من تهوع شدید دارم معدمم ورم دارم بعد فشارم سریع میفته بی حال میشم ۴ بار فقط زیرسرم رفتم هرچی دمنوش هست خوردم اینقدر دکتر و آزمایش رفتم خستم ۰ هرچی میخورم بعدش همش آروغ میزنم ۰ حالت تهوع میگیرم بعدم فشارپایین بی حالی ۰ قبلا هم ورم معدم اذیتم میکرد ولی نه این همه بخدا تو این ۲ هفته ۴ کیلو کم کردم از زندگی سیرشدم هرچی قرص ضدتهوع هست خوردم داروی معدم خوردم ۰

الان دارم شیرین بیان میخورم ۴ روزه ولی تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم حالم بد میشه زنجفیل دارچین همه چی میخورم ۰ کم خونی ندارم عفونت معدم نداشتم ۰ یعنی عددش ۴ بود دکترگفت عفونت نیست ۰فشار لعنتیم بالا نمیره ذله شدم اب نمک قندی هم بی فایدس کسی نبوده مثل من باشه توروخدا کمکم کنید😭😭😭حالم خیلی بده تست کرونام دادم نداشتم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نسيتي احيانا؟؟

بعدشم براي بعضي از كرونايي ها تستاشون منفي ميشه عزيزم ولي علايمش و دارن تو اطرافيان ما بردن كه علايم داشتن ولي منفي بوده البته دور از جونت 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
باردار نسيتي احيانا؟؟ بعدشم براي بعضي از كرونايي ها تستاشون منفي ميشه عزيزم ولي علايمش و دارن تو اط ...

نه حامله نیستم 

هیچ علامت کرونا ندارم آخه😯

کرونام بود نباید تا حالا یکی ازم میگرفت 😕 یا لااقل دورش تموم میشد😦

نه حامله نیستم  هیچ علامت کرونا ندارم آخه😯 کرونام بود نباید تا حالا یکی ازم میگرفت 😕 یا لاا ...

حالا دور از جونت ولي انقدر عجيب غريبه اين ويروسه هيچيش معلوم نيست واينكه شايد معدت ويروس گرفته با باكتري حتما پيگير شو

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
حالا دور از جونت ولي انقدر عجيب غريبه اين ويروسه هيچيش معلوم نيست واينكه شايد معدت ويروس گرفته با با ...

باشه ممنون این هفته میخام برم آندو

باشه ممنون این هفته میخام برم آندو

منم سه سال پیش یهو نمیدونم چرا (البته استرس خیلی دارم همیشه ) تهوعم شروع شد میتونستم غذا بخورم اما حالت تهوع داشتم کم بود اذیتم میکرد دیگه ارزو داشتم مثل قبل باشم اما نمیشد.بعد چهار ماه تصمیم گرفتم برم دکتر فوق تخصص گوارش گفت اندوسکوپی نکنم میدونم مال استرسه بیا قرص بخور رفع شه گفتم ن باید اندو بشم .گفت برو بعد دوهفته اینا بیا ققرصا رو بخور خوب نشدی اندو کنم.رفتم اما نخوردم و تهوعم بیشتر و بیشتر شد تا حدی ک سه چهار روز اخر اب هم بسختی میخردم دیگه کم میموند برگردونم گفتم مطمنم سرطانه رفتم اندو و دکتر بمحص اینکه گفت اندو کاملا سالمی من حالم خوب شد و از همون روز شروع کردم خودن و دیگه حالت تهوعم رفع شد .بعدش دو سال بعد یروز دیدم تهوع دارم عین همون قبلی و دو روز بود نمیرفت یهو گفتم اینا همش تلقینه و رفتش.نمیدونم مال شما علتش چیه اما تجربمو گفتم ک بدونین.راستی من کلاس خیاطی رفتم دیسک کمر شدم و گردنمم درد میکنه بعش ارتروز خفیف زانو هم اصافه شد 😥😔 منم دنبال شفا گرفتن از خدای مهربونم هستم منم دعا کنین .