2777
2789
عنوان

حرف نزدن دختر سه سال و نیمه

1800 بازدید | 48 پست

دخترم سه سال و شیش ماهش شده ولی فقط کلمه میگه جمله فقط سه چهار تا 

حرفام رو‌ متوجه میشه، همه کارهایی که بهش میگیم رو هم انجام میده ولی حرف نمیزنه. از یک سال و نیمگی هم مهد میره ولی بازم پیشرفت تو صحبت کردنش

کسی تجربه ای داره؟ کسی میشناسید دیر زبون باز کرده باشه و به نرمال جامعه رسیده باشه تو سن بالاتر؟

دکتربردی؟تخم بلدرچین کبوتر اینا بده. زیاااد بحرف شعر رقص ترانه انیمیشن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره پسر عمم و پسر خواهر شوهرم , یهو به حرف اومدن 

الانم ایقد حرف میزننننن سرتو میخورن😅

زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت میکنیم
دکتربردی؟تخم بلدرچین کبوتر اینا بده. زیاااد بحرف شعر رقص ترانه انیمیشن

روزا که هم من و هم شوهرم مشغولیم ولی اخر هفته ها و عصرا کلا در حال صحبت کردنیم باهاش

خودم حس میکنم فایده ای نداره

روزا که هم من و هم شوهرم مشغولیم ولی اخر هفته ها و عصرا کلا در حال صحبت کردنیم باهاش خودم حس میکنم ...

دکتر ببرش حتما تنهایی هم موثر 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دکتر ببرش حتما تنهایی هم موثر 

من نروژ زندگی میکنم. خیلی بردم مشاوره میگن تا چهارسالگی صبر کن

با گفتار درمانگر صحبت کردم میگه صبر نکن زمان طلایی رو تز دست میدی

دخترم فارسی هم خیلی متوجه نمیشه که انلاین گفتار درمانی وقت بگیرم. واقعا درمونده شدم

من نروژ زندگی میکنم. خیلی بردم مشاوره میگن تا چهارسالگی صبر کن با گفتار درمانگر صحبت کردم میگه صبر ...

اره گفتار درمان حتما ببر زمان خوب الان .الهی طفلک چه میدونم بیین افراد خونواده همسر و خودت کی حرف زدن نگران نباش بهش دستور بدی انجام میده یعنی پس مشکل نداره فقط تلفظ بلدنیست

[QUOTE=162345811] من نروژ زندگی میکنم. خیلی بردم مشاوره میگن تا چهارسالگی صبر کن با گفتار درمانگر صحبت کردم میگه صبر ... [/QUOT تکلم نداره یا گفتنش سخت واسش ک نمیحرفه وقتی دستورت انجام بده پس مشکل مغزی وشنوایی نیست گوشش چک کردی؟

اره پسر عمم و پسر خواهر شوهرم , یهو به حرف اومدن  الانم ایقد حرف میزننننن سرتو میخورن😅

چند سالگی شروع کردن به صحبت کردن؟ الان چطور هستن از لحاظ ارتباط گرفتن با بقیه