2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوم‌اینکه همش میخاد تو بغل باشه ‌و سرشو‌ نوازش کنم تو قفس نمیمونه جیغ میزنه هی راه میره بالا پایین میپره میخاد بیاد بیرون فقط تو بغل باشه چکارش کنم اخه میخام‌ برم بیرون میترسم  یهچیزیش بشه 

سرلاک ی بار ساعت ۱۲ اینا مبدم‌ ی بار هشت نه شب ارزن خودش نمیخوره باید بریزم تو دستم اونم‌کم میخوره م ...

بذا عادت کنه خودش بخوره تو دستت همیشه نده بعدشم عروسا کلا زود سیر میشن

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
دوم‌اینکه همش میخاد تو بغل باشه ‌و سرشو‌ نوازش کنم تو قفس نمیمونه جیغ میزنه هی راه میره بالا پایین م ...

خب نباید تو قفس باشه که عروس من ۲۴ ساعته بیرونه تو خونه میچرخه شلوغ میکنه ولی با خودت بیرون نبرش عروس من یه بار بردمش حیاط پرواز کرد رفت بااینکه پراش و چیده بودیم دوتا پر بیشتر نداش رف لای درخت همسایه گیر کرد پدرشوهرم رفت گرفتش....اگ بره ممکنه گربه ای چیزی بخورتش یا در خوشبینانه ترین حالت ممکن کسی دیگه پیداش کنه

خب نباید تو قفس باشه که عروس من ۲۴ ساعته بیرونه تو خونه میچرخه شلوغ میکنه ولی با خودت بیرون نبرش عرو ...

بیرون نمیبرمش ولی وقتی میخام برم بیرون چهار ساعت اینا اشکال نداره تنها باشه ؟ مریض نمیشه ؟ یعدم‌تو قفس بزارمش یا تو خونه آزاد باشع 

اصلا تو قفسش نمیمونه برای شمام‌ اینحوریه ؟

اره نمی مونه جیغ میزنه بپر بپر میکنه تا در قفس و بردارم

جیغاش صدبرابر میشه اگ ببینه چیزی میخورم و ب اون نمیدم  

بیرون نمیبرمش ولی وقتی میخام برم بیرون چهار ساعت اینا اشکال نداره تنها باشه ؟ مریض نمیشه ؟ یعدم‌تو ق ...

نه اشکال نداره اما من یه بار رفتم مسافرت یک هفته کامل آزادش گذاشتم تو خونه چون خونش  و میشناسه موقه گرسنگی و تشنگی میرف خونش برا بازی هم میومد بیرون 

نه اشکال نداره اما من یه بار رفتم مسافرت یک هفته کامل آزادش گذاشتم تو خونه چون خونش  و میشناسه ...

برای من خیلی بچه اس خودش ارزن نمیخوره اولا میخورد جدیدا که دستی شده نمیخوره همش حواسش بمنه برم تو اتاق جیغ میزنه میگه بغلم کن یعنی واسه همین میترسم تنهاش بزارم . حالا فردا مبرم مهمونی تنها بمونه خدا کنه چیزیش نشه 

برای من خیلی بچه اس خودش ارزن نمیخوره اولا میخورد جدیدا که دستی شده نمیخوره همش حواسش بمنه برم تو ات ...

ای جونم عکسش و میدی ؟؟؟

عادتش بده روپای خودش وایسه این همه وابستت نباشه