2777
2789
عنوان

عشق مرده

4055 بازدید | 64 پست

سلام..میشه کمکم کنید..من هنوز توشوک از دست دادن مهم تریم فرد زندگیمم...دوماه گذشته ولی من هنوز ب اون باور نرسیدم یعنی نخاسم ک برسم من سنگ قبرو دیدم عکس و دیدم اسم و دیدم ولی میگم همه اینا خوابه یا فیلمه این باور تو وجودم رفته...میگن اول باید باورکنی تاخوب شی ولی نمیتونم اولا گریه میکردم ک مرده الان حس میکنم قهره یوقتاییم میگم چ آدمی هست پس کی میاد آشتی باهمین باورم اشکام کم شد..خیلی وقتاباخیلیاخاسم حرف بزنم ولی ازهفتم ب بعد دورم خالیه خالی شد..همه ادمازندگیمو بلاک کردم م دوستی ن اشنایی...من دلم نمیخاد دیوونه شم ولی حس میکنم دارم میشم قرار بود اونروز لعنتی صبح زودبیاد دنبالم من هنوز صبحا گوشم تیزه ک اگه صدا بوق اومد بپرم بیرون..نمی‌دونم واقعابریدم راه حل میخام لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم شوهرو بود؟ چیشد فوت شد خدا رحمتش کنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سخته خدا واسه هیشکی نیاره ولی واقعیت زندگیه نمیشه باهرکی رفت ماهم زندگی نکنیم

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

عزیزم خیلی ناراحت شدم شدی عین ٥سال پیش من برو پیش مشاور کمکت میکنه اینجوری نمون ازبین میری

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
دورت بگردم 💞 همسرتو از دست دادی ؟

شوهرم ن سه سال باهم رفیق بودیم..ولی ن این دوستیای الکی من تو زندگیم کسی و نداشتم جوری بود ک روزی دو سه بار میدیدمش  مث کوه پشتم بود دومین سال بود ک ب نامزدی کشید ک یسال بیشتر دووم نیاورد

دقیقا مثل من 

خیلی سخته تنهایی کاملا درست میکنم ،من ک تا میخواستم حرف بزنم بغض امونم نمی داد و فقط اشک 

البته ک الانم همینم  

۷ ماه طول کشید تا باور کنم و بپذریم که دیگ نیست ،تو اون ۷ ماه همش می گفتم هست و باهاش زندگی میکردم 

فقط یه روانشناس میتونه کمک کنه  

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐

عزیز دلم منم مثل تو بودم پدرم رو تازه از دست دادم  و با تمام وجودم میهممت  دو تا راه داره برای بهتر شدن حالت اول اینکه زمان باید بگذره تا به پذیرش برسی پس زمانش رو طی کن و عجله نکن که زود خوب بشی

دوم اینکه شاید حرف الان من به نظرت مسخره بیاد اما از نظر جسمی خودت رو تقویت کن من کم خونم و بعد مرگ بابام عملا هیچی نمی خوردم کم خونیم بیشتر شد و حمله پانیک خیلی بهم دست داد الانشم واقعا جون ندارم 

مورد بعدی بپذیر مرگ یایان نیس بپذیر اون هست اما نمی تونی ببینیش و مورد آخر که بسیار بسیار مهمه خوندن دعا برای اونه . قرآن و دعا خوندن هم به تو آرامش میده هم به روح اون . من خیلی سختی کشیدم اما جدیدا تا براش سوره و قرآن می خونم دیگه نمی تونم گریه کنم انگار می فهمم بهش رسیده و باور کن بعدش یه آرامشی می گیرم که اصلا اشکم در نمیاد .حتما چیزایی که بهت گفتم رو انجام بده

فقط ازتون راهنمایی میخام بهم بگید چیکار کنم من هیچی ازم نمونده هیچکسم نمونده همه بعد هفتم رفتن ن زنگ ...

برو سرخاکش هر روز و باهاش حرف بزن اینجوری پذیرفتنش برات راحت تر میشه 

تا خدا با من است زمانه با من است .