2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود؟ بعدش باردار شدی؟

عزیزم من چون بارداری خارج رحمی داشتم برا چک رفتم. مشکل باردار شدن ندارم مشکل سقط دارم

من چون خیلی بد شنیده بودم با بی هوشی رفتم (کوتاه )و صد البته که خداروشکر با بی هوشی بود. وقتی به هوش اومدم دیدم شوهرت رنگ به رو نداره و وقتی هم بلند شدم دیدم منو محکم گرفته تعجب کردم فکر کردم بخاطر بی هوشی میترسه زمین بخورم. فرداش که خیالش راحت شد خوبم بهم گفت وقتی پرستار صدا کرده که بیام کمک بدم تختت ببریم ریکاوری یه عالمه گاز و باند و دستمال خونه پایین تختت بود که صدا زدن بیان تمیز کنن. خلاصه که من تحمل نداشتم خداروشکر که با بی هوشی بود. سرحال و سرزنده از اونجا اومده بیرون😁

پس اگه با بیهوشی بهتره منم با بیهوشی برم

من که اگر ده بار دیگم بخوام برم با بیهوشی میرم. برا من عالی بود.شوهرم گفت ده دقیقه داخل بودی که صدام کردن. خب من حدود 5 دقیقش فقط آماده شدم و ... تا بی هوشم کردن. یعنی کل کار من 5 دقیقه شده به هوشیاری کاملم هم ربع ساعت بود. بدون بی هوشی ریسکه.اگر لوله هات بسته باشه دردش زیاده و بخاطر انقباض ها مدت زمان بیشتری هم طول میکشه. پیشنهاد من صد در صد بی هوشی هست