2777
2789
چیزی نیست گلم بخوایی بیهوش بشی البته بدن تا بدن فرق داره من که اصلا خونریزی هم بعدش نکردم

منم بعدش نداشتم اما خانمی که قبل من بدون بی هوشی رفت با دوتا زایمان بازم وقتی بیرون اومد مثل جنازه بود حتی نتونست جواب بده و حرف بزنه. شما مقاومتت خوب بوده و حساس نبودی. کسی حساس باشه یا لوله اش بستگی باشه دردش زیاده. من قبلش که پرسیدم دقیقا منشی گفت بعضیا آخ هم نمیگن بعضیا هم صدای جیغشون میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس دارم حتما با بیهوشی میرم

اگر شیرازی هستی برو فراپرتو. من برام عالی بود. فقط 8 ساعت قبلش نباید چیزی بخوری. مایعات هم 4 ساعت قبل. وقتی به هوش میای هیچ حسی نداری که چکار کردن. من کوچکترین دردی نداشتم

استارتر جان ارزش استرس کشیدن نداره. با بی هوشی برو. شوهر من قبلش یک روز تمام خندید و منو مسخره کرد که برا عکس رنگی میخوای بی هوشی بگیری. اما بعدش گفت وقتی اونا رو دیدم گفتم اگر بخاطر شوخیای من بدون بی هوشی رفته بودی هیچ وقت خودمو نمیبخشیدم😀. مدام میگفت من فکر کردم مثل عکس دست و پا هست اصلا درک نمیکردم چرا باید درد داشته باشه