2777
2789

همیشه سعی کن که فارغ از هر چیزی حال خودت رو خوب کنی. اصلا به این توجه نکن که شرایط چجوریه. همیشه دلیلی برای ناراحت بودن هست! اما این رو بدون که در کنار این دلیل ناراحتی، دلیلی هم برای خوشحال بودن هست. زمانی که میتونی خوشحال باشی، پس چرا حال خودت رو بد کنی؟ چرا دائما ناراحت باشی؟ سعی کن همیشه حتی تو بدترین اتفاقات هم نکات مثبتی رو پیدا کنی و به جای اینکه دائما تمرکز خودت رو بزاری روی نکات منفی، روی اون نکات مثبت توجه کنی و اون ها رو اونقدر برای خودت پر رنگ کنی که دیگه نکات منفی رو نبینی.

💟 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه ش خواب پسر خاله م میبینم که بهم محبت میکنه در حالی ک بهش فکر نمیکنم من عشق خودم دارم اونم نامزد خودش

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
دامادمون هم به زنش گفته بود که از من متنفره اما همش دروغ بود

خواهرم خیلی خودشو تو چشم شوهرم خوب جلوه میده وقتی باهمدیگه حرف میزنن احساس میکنم چیزی بینشون هست اکثرا خنده ی مسخره ای روی لباشونه

منم همه ش خواب پسر خاله م میبینم که بهم محبت میکنه در حالی ک بهش فکر نمیکنم من عشق خودم دارم اونم نا ...

اکثرا تو خواب میبینم که با مرد دیگه ای ازدواج میکنم و از شوهرم طلاق گرفتم به نظرتون اینا هشدار از جانب خداوند نیست؟؟؟؟

همیشه سعی کن که فارغ از هر چیزی حال خودت رو خوب کنی. اصلا به این توجه نکن که شرایط چجوریه. همیشه دلی ...

به خدا اصلا بهش حتی فکر هم نمیکنم خوابا دست از سرم برنمیداره

اکثرا تو خواب میبینم که با مرد دیگه ای ازدواج میکنم و از شوهرم طلاق گرفتم به نظرتون اینا هشدار از جا ...

نمیدونم منم گاهی میگم شاید پسر خاله م دوسم داشته😐ولی بدرک

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خواهرم خیلی خودشو تو چشم شوهرم خوب جلوه میده وقتی باهمدیگه حرف میزنن احساس میکنم چیزی بینشون هست اکث ...

چ خواهره بیشعوری که واسه شوهره خاهرش عشوه خرکی میاد...تاسف داره ببخشید روک گفتم اما خاهرت نخ داره میده ....سعی کن دور باشی