2777
2789

سلام،به نظر شما زیست شناسی سلولی مولکولی بهتره یا زیست شناسی جانوری؟

خودم به جانوری علاقه دارم عاشق فیزیولوژیم ولی از ژنتیک سلولی خوشم نمیاد

فقط لطفا نگید هیچکدوم یا اصلا آینده نداره یا خودتو بدبخت نکن چون الآن سه ساله پشت کنکورم هر سه سال هم رشته های خوبی قبول شدم ولی نرفتم چون هی بم گفتن خودتو بدبخت نکن.

ممنون میشم راهنماییم کنید

.Life is a gift ,we must celebrate it

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من میکروبیولوژیم همه ی اینها رشته های علوم پایه هستن و اگ میخای توشون موفق بشی باید ارشد بخونی هرکدومو دوس داری انتخاب کن توی کارشناسی تفاوتی باهم ندارن

تشکر گلم اره خودمم میخوام ادامه بدم

ببخشید شما خبر نداری که رشته رورانه با سوابق با رشته روزانه با کنکور تفاوتی داره یا نه؟

یعنی تو مدرک درج میشه یا نه

منم جانوری بودم

ولی فکر کنم واحد گیاهی بیشتر پاس کردیم

عاشق رشتم بودم

ولی جذابیتش از اونی فکر میکردم کمتر بود،

کارش که اصلا گیر نمیاد

میکروبیولوژی بهتره برا بازار کار ،درساشونم با ما مشترک زیاد دارن

شرمنده  اینو میگم ولی دخترخاله من خوند لیسانس گرف الان‌میگه تزریقات میرفتم یاد میگرفتم اینده به ...

ممنون بابت راهنماییت

زیست جانوری خوندن ایشون؟

منم جانوری بودم ولی فکر کنم واحد گیاهی بیشتر پاس کردیم عاشق رشتم بودم ولی جذابیتش از اونی فکر میک ...

متاسفانه میکروبیولوژی رو تو انتخاب رشتم نزدم

برای ادامه رشته به نظرت ارزش خوندن داره؟

شرمنده  اینو میگم ولی دخترخاله من خوند لیسانس گرف الان‌میگه تزریقات میرفتم یاد میگرفتم اینده به ...

از نظر آینده دقیقا درست گفت،منم شیمی آزمایشگاه قبول شدم رفتم زیست ،چون خیلی دوست داشتم زیستو ولی اشتباه کردم

ولی در کل تفاوت خیلی زیادی ندارن توی واحد های درسی فکر کنم کلا زیر ۲۰ واحد تفاوت داشته باشن

من میترسم بعدا بگن سلولی بهتر بود بعدش عذاب وجدان بگیرم من که این رشترو آوردم چرا نرفتم

به هر حال ممنون.