ناااااااااازی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 461 عنوان پلوپزسانی 50 بازدید | 4 پست سلام،کسی پلوپزسانی داره؟من دفعه اوله می خوام ازپلوپزاستفاده کنم ولی بلدنیستم.دفترچه راهنماهم تواساس کشی گم کردم .خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمکم کنه. ❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤ 1399/08/11 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناااااااااازی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 461 منظورتون sony هست دیگه تو اینترنت جست و جو کن عزیزم بله عزیزم،آخه تواینترنت واضح توضیح نداده،احساس میکنم تنظیماتش باپلوپزمن فرق داره ❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
nazanin2026 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 790 بله عزیزم،آخه تواینترنت واضح توضیح نداده،احساس میکنم تنظیماتش باپلوپزمن فرق داره دقیقا مدل پلوپزو از روی جعبه ببین و همونو جست و جو کن شاید شکل و ظاهرش فرق داشته باشه اما عملکرد دکمه ها یکیه فرقی نداره
ناااااااااازی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 461 دقیقا مدل پلوپزو از روی جعبه ببین و همونو جست و جو کن شاید شکل و ظاهرش فرق داشته باشه اما عمل ... ممنون عزیزم لطف کردی ❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤