2777
2789
نه عزیزم من از مثبت شدنش میترسم.  ما اصن بچه نمیخواستیم ولی دوقلو هامو باردار شدم و الان ۴ ماه ...

خوب اگه باردار بودین سقط کنین زود بی بی بزارین مثبت بود سقط کنین

خوب اگه باردار بودین سقط کنین زود بی بی بزارین مثبت بود سقط کنین

وا؟؟؟!!!یعنی چی!!!!!

این چه توصیه ایه!!!!!!!

تازه کاری انگار!!!!

اینهمه توی این سایت خانومها میگن نباید کسی رو به سقط تشویق کرد!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من از مثبت شدنش میترسم.  ما اصن بچه نمیخواستیم ولی دوقلو هامو باردار شدم و الان ۴ ماه ...

دوقلوهم شدن شانست😑شما دیگه تخته کنید😐

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
وا؟؟؟!!!یعنی چی!!!!! این چه توصیه ایه!!!!!!! تازه کاری انگار!!!! اینهمه توی این سایت خانومها میگن ...

مگه منتظر حرف اینو اونه آدمیزاد؟ 

کسی ک بخاد یه کاریو بکنه میکنه 

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟

ای جووونم خدا حفظ شون کنه 

اسمشون چیه♥️♥️♥️

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وا؟؟؟!!!یعنی چی!!!!! این چه توصیه ایه!!!!!!! تازه کاری انگار!!!! اینهمه توی این سایت خانومها میگن ...

من نظرمو گفتم عزیزم وقتی یکی دوقلو داره نیازی نیس سومی رو بیاره هر بچه ای که به این دنیا میاد یک مسعولیته برا افکارتون متاسفم

از عذاب وجدان بعد از سقط بیشتر میترسم.😐 ولی اگه خدایی نکرده زبونم لال  حامله باشم، خودمو میکش ...

اگه شرایط اینو دارین که تو رفاه کامل بزرگشون کنین که هیچ اگر نه کار درستی نیست یکی رو بدون خواست خودش بیاریم و رفاه نداشته باشه امیدوارم باردار نباشین عزیزم