2777
2789

بله

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه میدونستم این دنیا چقدر کثیفه هرگز 

بخاطر اینکه تا الان نتونستم باب میلم زندگی کنم و دلایل دیگه😕

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

خوشبخت ترین آدما کسایی نیستن که بگن اگه حق انتخاب داشتن به دنیا میومدن 

بلکه اونایی هستن که از همین زندگیشون که بدون انتخابشون به وجود اومدن خداروشکر میکنن و تلاش میکنن که خوب باشن 

گاهی فقط گوش باش

ما قبل بدنیا اومدنمون قبول کردیم ک بیاییم...

بله من دوست داشتم بیام...زندگی کردن میتونه قشنگ باشه بستگی به طرز فکر خودمون داره خندیدن گریه کردن همشون قشنگی خاص خودشونو دارن خوشحالیه بعد از عذاب یا تموم شدن غصه ها استراحت خوابیدن بعد یه روز پر کار نمیدونم همه اینا خوشبختیه دیگه....

گوه میخوردم من 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃