2777
2789
عنوان

همه چیز ژنتیکی هست

1 بازدید | 15 پست

حتی سلیقه و تروما و افکار و ....

ولی شما میتونید یه جا قطعش کنین و ژن بهتری تحویل بچه هاتون بدین 

علم نورسایس ثابتش کرده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه چی؟ عمل هم کنی نمیشه 😂

بعضیا با عمل واقعا خیلی خوشگل میشن

ولی ژنتیک قیافه رو نمیشه تغییر داد مگه با جهش ژنتیک 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ولی ژنتیک مردگان اینی که شما گفتین رو نقض میکنه جانم

علم )))))

عزیزم زمان مکان شرایطم فرق داره

مکان و زمان چجوری تاثیر داره؟

متاسفانه درسته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رنگ پوست و قیافه و هیکل رو که نمیشه عوض کرد مثلاً یکی مثل عطیه زن روز عمل هم کنه خوشگل نمیشه

بله قیافه نمیشه  منم نگفتم قیافه 

ولی حرفت زشته 

عطیه قشنگه