2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین😢

160 بازدید | 12 پست

سلام خانما، من تازه فارغ التحصیل شدم ولی کار پیدا نکردم هیچ هنری هم ندارم😞😞 از طرفی هم خیلی حوصلم سرمیره خیلی خیلی، دوس دارم برم ی هنری یاد بگیرم ک هم سرگرمیه باشه هم بشه پولی دراوارد،ولی هیچی تو ذهنم نمیاد ک برم کلاسش😢خیاطی و آرایشگری هم دوس ندارم😑 شماها پیشنهادی ندارین؟؟ تجربه هنر و کاری رو دارید؟؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بنظرم همون اول کار نمیشه هم یه کاری که بلد نیستیو شروع کنی هم انتظار درآمد داشته باشی چون معمولن کسایی که از هنرو کار دستشون درآمد دارن قبلش کلی تجربه کسب کردن دیگه حداقل ۶ ماه تا یکسال در بهترین حالت باید با تلاش وقت بذاری تا نتیجه بگیری، من کسی رو میشناسم کار پتینه روی ظروف انجام میده تو خونه، کسی رو میشناسم کار بافت با یه نخ هایی و تبدیلش به کیف و گردنبند و دستبند انجام میده یا کارای اینجوری ولی خوب خیلی براش وقت گذاشتن، بجز اونجوریا اگر از اول درآمد میخواین کارای بیرون از خونه زودتر به درآمد میرسین 

مدیریت بازرگانی

میگم رشتتون که خیلی رشته خوبیه چرا فوقش اولش یجا تو رشته خودتون کارآموز کار نمیکنین بعدشم اگر خوب باشین همونجا استخدام میشین یا نهایت با تجربه کار میرین یجا دیگه، بهتر از اینه وقت برای کارای الکی بذارین که بی ربط با رشتتون باشه آخرم هیچی البته اگر با هدف کار این رشترو انتخاب کردین ها 

پارتی ندارم خودمم یکم بی دست و پام😞😞

میگم کارآموز بدون حقوق خیلی جاها از خداشونه چون مجانی یه نیروی کار پیدا می کنن ولی بعدش که یکم کار یاد گرفتین میتونین نهایت ازونجا بیاین بیرون