2777
2789
عنوان

بنظرتون شدنیه

108 بازدید | 8 پست

ما با شهرستان مادرشوهرم ۷۰۰ کیلومتر فاصله مسافتی داریم یه شهر خیلی کوچیکه من دوران عقد چند باری رفتم و متاسفانه دچار سنگینی و انرژی منفی شدیدی شدم 

جاری هام اونجا زندگی میکنن و همگی اهل جادو هستن 

حالا باردارم و میخوام بعد تولد بچم هیچوقت ب اون شهر سفر نکنم ولی مطمئنم همسرم قبول نمیکنه همین حالا ک باردارم و منع سفر میخواست به زور منو ببره 

ب نظرتون موفق میشم نذارم هیچوقت بچم اون شهر نحس رو نبینه یا نشدنیه؟ راهکاری دارید ؟

به نفعت نیست که کلا نری. اینجوری روی رابطه خودت و شوهرت تاثیر منفی میذاره‌ . رفع تکلیفی برو. سالی یک الی دو بار

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر انقدر مطمئنی اهل این کارا هستن  حرز امام جواد برای خودت و بچه ات بگیر همه جا همراهت باشه . دعای جوشن صغیر رو هم  به اب بخون ازش بنوشید بعد برید . نمیتونی که تا ابد نری و بیای همین بهانه جویی ها زندگیتو بهم میریزه بعد میگی کار دعا و جادو . دعا و جادو هست نه که نیست . ولی ما نباید زمینه شو فراهم کنیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شما مطمئنی اهل جادو هستن؟فاصله زیاده ولی نمیشه هم نرفت رابطتون بخاطر این حرفا بهم نریزی بعدم‌میندازید گردن جادو...

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.