2777
2789

جلو محارم غیراز شوهر چطور پوششی رو میپسندین .یعنی اگر کس دیگه هم اونطور بپوشه ناراحت نمیشید وحساسیت ندارید

وچجور پوششی رو بیرون خونه وغیر محارم میپسندین

البته تو ایران 

وبعد هم نظرتون رو درمورد حجاب تو کل جهان بگید تا چقدرش از نظرتون عقلانیه 

لطفا باهم دعوا نکنید که احیانا نترکیم 

جلوی دیگران دوست دارم شال نزارم اما لباس مناسب بپوشم و لباسم بدن نما نباشه

همین پوشش رو اگر کسی جلوی همسرم داشته باشه میپسندم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردم 

همیشه اسپرت میپوشم و شال هم وسط سرمه یا عقب تر

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

من برام حجاب زياد مهم نيست 

جلو بقيه هم يه شوميز شلوار ميپوشم بدون شال 

البته بعضيا كه حس بد بهم ميدن رو جلوشون شال ميزنم

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
جلوی دیگران دوست دارم شال نزارم اما لباس مناسب بپوشم و لباسم بدن نما نباشه همین پوشش رو اگر کسی جلو ...

منم 

کلا با حجاب مخالفم ولی سعی میکنم لباس درست بپوشم 

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

به جاهای دیگه کار ندارم  با این که بیش از نصف عمرم ایران نبودم 

چون اونا فزهنگشون کلا متفاوت 

من جلو کسی خونه حجاب مو ندارم اصلا ولی لباس هام معمولا پوشیده هست ( نهایت در حد استین کوتاه) همسرمم از اول اینجوری دیگه و‌میشناخته منو

بیرونم مانتو معمولی 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

شاید واقعا فکر کنید دارم شعار میدم ولی وااااقعا پوشش بقیه برام مهم نیس

خودمم اگه کسی بیاد خونمون ی تونیک و شلوار و شال میپوشم

بیرون هم مانتوهام همش جلو بازه با تیشرت و شلوار

شلوار پاره دوست ندارم ولی کوتاه دوست دارم البته نه خیلی

ی کوچولو کوتاه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من جلوی بقیه حجابمو دارم و بیرون چادر تو خونه مانتو و اینا جلو شوهرمم برا بقیه اینارو میپسندم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌